AKUSTIKK / HIMLINGER

Akusto One kan monteres fritt, uten omramming, og er et designelement i seg selv. Optimalt i møterom og kontorer. AKUSTIKK / HIMLINGER

Gjør rommet akustisk optimalt

Lyden som får "leve" lenge i rommet skaper undøvendig mye støy. Veggabsorbenter reduserer etterklangstiden og skaper gode rom å være i, med optimal akustikk.

Stemmer i: Elevene på Ekeberg skole får mer ro til å konsentrere seg og hører beskjeder fra læreren takket være god akustikk i det nye bygget.   AKUSTIKK / HIMLINGER

God akustikk gir bedre læring i skolen

Med en himlingstype skreddersydd for skoler, opplever lærerne på Ekeberg skole i Oslo at akustikken fungerer godt. Oppgraderingen har gitt bedre forhold for undervisning og gruppearbeid i klasserommet.

 

AKUSTIKK / HIMLINGER

Bygge med himlinger

Himlingen har en viktig akustisk funksjon, spesielt i  klasserom, auditorier og idrettshaller, der en nedforet himling er avgjørende for forskriftsmessige krav til god romakustikk. 

Kilden kjøpesenter på Hillevåg i Stavanger er utvidet og oppgradert, her med nye himlinger fra Ecophon. Foto: ABM Arkitekter AKUSTIKK / HIMLINGER

Nye Kilden i Stavanger med design-himlinger

Kilden kjøpesenter i Stavanger står ferdig oppgradert – stilfullt og påkostet. Flotte materialer og design er prioritert. Arkitekten valgte GLAVA® som leverandør av fritthengende himlinger.

I Kristine Bonnevies hus er betongsøyler med særpreg fra 70-tallet forent med lyse flater. Himlingene ivaretar et moderne uttrykk. Her med Ecophon Focus LP. AKUSTIKK / HIMLINGER

Tak med stil i studentenes storstue

Dyrø og Moen AS Arkitekter MNAL fikk oppdraget med å skape praktiske og stilfulle studentarealer og en ny storstue for biologistudentene ved Blindern. 

AKUSTIKK / HIMLINGER

Hold støyplagene borte

Å se og høre godt er avgjørende for å prestere – enten det er på arbeidsplassen, i skolen, offentlige bygg eller andre arenaer der mennesker skal fungere i fellesskap.

AKUSTIKK / HIMLINGER

Rett i taket

Så greit er det kanskje ikke, men vi har løsninger som er meget lette å montere.