GLAVA® Proff 34 isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon (A37). BYGG

Bli best med Proff 34

Isolering handler om energi, komfort og miljø. Det handler om å bygge smart – for å oppnå lavt energibruk og godt innemiljø.

Frank-Arne Mosling ruller ut GLAVA® Radonsperre mens Øyvind Knutsen holder igjen. BYGG

Dekker med ny duk mot radon

Byggmester Frank-Arne Mosling er blant de første i Norge som ruller ut GLAVAs nye 0,3 mm radonsperre.

Denne eneboligen i Vestby totalrenoveres for å øke standarden. Montering med GLAVA® Veggplate 31 gjør rehabiliteringen enklere og øker boligkomforten. BYGG

Øker bokomforten i 70-tallshuset

Er den tekniske standarden gått ut på dato? Nå er det enklere å rehabilitere ytterveggene for å øke standarden på boligen. 

GLAVA® ønsker velkommen til temadag for mur i Spydeberg. 7. september 2016 AKTUELT

Temadag for mur i Spydeberg

Vi gjentar suksessen og ønsker velkommen til ny temadag for mur. Onsdag 7. september er vi klare for å vise fram nyheter og solide byggesystemer for mur. Det skjer i Spydeberg!

Play GLAVA® har levert isolasjon til den nye turisthytta på Høgevarde. BYGG

Bygger med GLAVA® på Høgevarde

GLAVA® leverer isolasjonsprodukter til Den norske turistforening (DNT) som bygger ny turisthytte på Høgevarde på Norefjell i Buskerud – et sted med virkelig norske forhold.

Skattefradrag for ENØK-tiltak kommer. – Dette er gode nyheter for både miljøet og norske boligeiere, sier administrerende direktør Jon Sandnes i BNL. BYGG

Forslag om fradrag for ENØK-tiltak kommer

Erna Solberg (H) lover å foreslå en skattefradragsordning for ENØK-tiltak i norske boliger i statsbudjettet for 2016. – Det er godt nytt, sier Jon Sandnes, administrerende direktør  i Byggenæringens Landsforening.

BYGG

Viktig å vite om glassull

Her kan du lese om de viktigste egenskapene ved glassull og svar på ofte stilte spørsmål. Glasssull isolerer mot kulde, lyd og brann. 

Heidi Weng bygger hus på Lillehammer. Her blir komfort og rom for restitusjon viktig. GLAVA® er valgt samarbeidsparter til husprosjektet. BYGG

Her bygger Heidi Weng komforthus

Mens Heidi Weng er i innspurten på langrennssesongen, går startskuddet for et byggeprosjekt som vil gi skistjernen det første huset i Norge som er bygget etter My Comfort-konseptet.

Meld deg på Boligkonferansen på Ullevaal Business Class (UBC) på Ullevaal Stadion. BYGG

Meld deg på Boligkonferansen!

Hva skyldes et tøft boligmarked med trege planprosesser og høye boligpriser? Det blir tema når Boligkonferansen arrangeres 19.-20. april. Bli med på kåringen av "Årets boligprosjekt".

Proff 34 har forbedret isolasjonsverdi. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolerer produktet. OM GLAVA - PRESSEMELDING

Nå kommer GLAVA® Proff 34

Vi har videreutviklet hovedproduktet vårt, og lanserer Proff 34, med enda bedre isolasjonseffekt.

Trond Larsen i GLAVA® monterte Pluss System på Høgevarde sammen med utførende byggmester. Den nye turisthytta skal stå klar til vinteren 2016. BYGG

Slik isoleres ytterveggene

GLAVA® Pluss er et fasadesystem som egner seg for både rehabilitering og nybygg. Dette er en effektiv metode for isolering av yttervegger.

I løpet av fire dager samler Bygg Reis Deg mer enn 50 000 besøkende og over 550 utstillere. BYGG

Vi ses på Bygg Reis Deg!

Bli med på årets store byggemesse på Lillestrøm! På Bygg Reis Deg står vi sammen med dyktige leverandører i byggebransjen og viser fram de viktigste nyhetene for deg som byggmester, entreprenør, arkitekt og utførende.

AKTUELT

- Hyggelig oppgang i boligbyggingen

Igangsettingen av nye boliger tok seg kraftig opp og økte med 87 prosent i juni i år sammenlignet med juni i fjor. Det er først og fremst leilighetsbyggingen som har skutt fart.