GLAVA® Proff 34 isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon (A37). BYGG

Bli best med Proff 34

Isolering handler om energi, komfort og miljø. Det handler om å bygge smart – for å oppnå lavt energibruk og godt innemiljø.

Denne eneboligen i Vestby totalrenoveres for å øke standarden. Montering med GLAVA® Veggplate 31 gjør rehabiliteringen enklere og øker boligkomforten. BYGG

Øker bokomforten i 70-tallshuset

Er den tekniske standarden gått ut på dato? Nå er det enklere å rehabilitere ytterveggene for å øke standarden på boligen. 

GLAVA® ønsker velkommen til temadag for mur i Spydeberg. 7. september 2016 AKTUELT

Temadag for mur i Spydeberg

Vi gjentar suksessen og ønsker velkommen til ny temadag for mur. Onsdag 7. september er vi klare for å vise fram nyheter og solide byggesystemer for mur. Det skjer i Spydeberg!

De energisparende løsningene i det nybygde passivhuset i Halden gir et årlig oppvarmingsbehov på skarve 11 kilowattimer per kvadratmeter. Det er fire kilowattimer mindre enn minstekravet til passivhus-standarden på 15 kWh/m2. BYGG

Bygde passivhus for å dele erfaring

Jostein Marken-Mjølnerød ville bygge sitt eget passivhus for å dele nyttig erfaring med andre. Slik bor familien på fem i prosjekthuset i Halden.

Skattefradrag for ENØK-tiltak kommer. – Dette er gode nyheter for både miljøet og norske boligeiere, sier administrerende direktør Jon Sandnes i BNL. BYGG

Forslag om fradrag for ENØK-tiltak kommer

Erna Solberg (H) lover å foreslå en skattefradragsordning for ENØK-tiltak i norske boliger i statsbudjettet for 2016. – Det er godt nytt, sier Jon Sandnes, administrerende direktør  i Byggenæringens Landsforening.

BYGG

Viktig å vite om glassull

Her kan du lese om de viktigste egenskapene ved glassull og svar på ofte stilte spørsmål. Glasssull isolerer mot kulde, lyd og brann. 

SEOPP demo-huset i Oslo er ferdig planlagt, og byggearbeidene startet i januar 2016. Huset er bygget på 60-tallet og oppgraderes til et energismart familiehus med høy komfort og lavt energiforbruk. GLAVA® er med på oppgraderingen.Foto: RATIO BYGG

Renoverer til energismarte familiehus

To familiehus fra 60- og 70-tallet totalrenoveres i regi av forskningsprosjektet SEOPP. Sammen står aktører som har felles interesse av å finne de mest optimale løsningene for enøk-rehabilitering. 

Meld deg på Boligkonferansen på Ullevaal Business Class (UBC) på Ullevaal Stadion. BYGG

Meld deg på Boligkonferansen!

Hva skyldes et tøft boligmarked med trege planprosesser og høye boligpriser? Det blir tema når Boligkonferansen arrangeres 19.-20. april. Bli med på kåringen av "Årets boligprosjekt".

Proff 34 har forbedret isolasjonsverdi. Jo lavere lambda-verdi, desto bedre isolerer produktet. OM GLAVA - PRESSEMELDING

Nå kommer GLAVA® Proff 34

Vi har videreutviklet hovedproduktet vårt, og lanserer Proff 34, med enda bedre isolasjonseffekt.

En energirådgiver kan fortelle hvordan du smartest gjør en god Enøk-rehabilitering av boligen. BYGG

Tenk smart når du pusser opp

Du kan få et solid tilskudd til byggeprosjektet ditt fra ENOVA, forutsatt at du gjør oppgrderingen på riktig måte og i riktig rekkefølge.

I løpet av fire dager samler Bygg Reis Deg mer enn 50 000 besøkende og over 550 utstillere. BYGG

Vi ses på Bygg Reis Deg!

Bli med på årets store byggemesse på Lillestrøm! På Bygg Reis Deg står vi sammen med dyktige leverandører i byggebransjen og viser fram de viktigste nyhetene for deg som byggmester, entreprenør, arkitekt og utførende.

AKTUELT

- Hyggelig oppgang i boligbyggingen

Igangsettingen av nye boliger tok seg kraftig opp og økte med 87 prosent i juni i år sammenlignet med juni i fjor. Det er først og fremst leilighetsbyggingen som har skutt fart.