BYGG

GLAVA® Trollveggen ble kåret av bransjen som årets innovasjon da den ble lansert i 2013. Nå er Trollveggen på markedet med enda lavere lamda-verdi. BYGG

GLAVA® Trollveggen ble kåret av bransjen som årets innovasjon da den ble lansert i 2013. Nå er Trollveggen på markedet med enda lavere lamda-verdi.

Trollveggen med enda bedre isolasjonsevne

GLAVAs enkle og robuste mursystem, Trollveggen, er blitt enda bedre. Nå er systemet på markedet med lav-lambda som standard. 

EPS med lav-lambda er nå standard for Trollveggen, med enda bedre isolasjonseffekt, utviklet fra lambda 35 til 31.

– Vi har gjort dette til en standard for å gjøre valget enkelt. Da kan de som bygger konsentrere seg om elementtykkelsen, 75, 110 eller 150 - og ikke ta hensyn til flere varianter av mursystemet, forklarer Peik Næsje, leder for GLAVA® EPS.

– Systemet er robust. Det er også enkelt fordi du har få artikler å jobbe med, og dermed mindre fare for å gjøre feil. De store panelene er enkle å jobbe med, forklarer Næsje.

Systemet er robust. Det er også enkelt fordi du har få artikler å jobbe med, og dermed mindre fare for å gjøre feil. 
Peik Næsje, leder for GLAVA® EPS

Inviterer til temadag for mur
Nå kan du se systemene på nærmere hold, når GLAVA® arrangerer temadag for mursystemer – i Stjørdal 14. juni og i Spydeberg etter sommeren.
Dato kommer.

– Her vil vi vise for murere og andre brukere av mursyster at vi har gode nyheter innenfor mur; Trollveggen, Ringmur og L-element.

Det blir demonstrasjoner, enkel servering/grilling og omvisning på fabrikken.

Påmelding skjer til din lokale representant fra GLAVA®. 

Støpes i én operasjon
GLAVA® Trollveggen består av to vanger av ekspandert polystyren (EPS) som er sammenbundet med bindere av stål. Binderne er festet til spesielle forankringsskinner som er innstøpt i EPS-vangene. 

Produktet flatpakkes under transport, og er egnet for enmannsløft på byggeplass. Trollveggen kan dessuten støpes i én operasjon. 

Les mer: TEMA: Bygg med Trollveggen

Les også:  Flere vil se Trollveggen