TEKNISK ISOLERING

Fra 1. januar 2014 ble det innført nye krav til standard for brannisolering av ventilasjonskanaler i bygg. TEKNISK ISOLERING

Riktig isolering av kanaler

Med GLAVA-appen for rør- og kanalisolering kan du være trygg på at du får riktig produkt, tykkelse og lengde for kanalene du skal isolere.

Isolering av kalde rør i teknisk rom gjøres med Glavaflex for å sikre bedre hygiene og redusert energitap. TEKNISK ISOLERING

Riktig isolering av rør

Med GLAVA-appen for rør- og kanalisolering er du sikret rett løsning – samtidig som du får beregnet mengden du trenger og energigevinsten i prosjektet.

Play TEKNISK ISOLERING

Se den gode stemningen på VVS-dagene

Fikk du med deg VVS-dagene 2016? Vi takker for interessante dager på årets viktigste fagmesse for VVS-bransjen. Stemningen ble god. Se video!

Vi i GLAVA® er på plass på VVS-dagene på Norges Varemesse på LIllestrøm 19.-21.oktober. TEKNISK ISOLERING

Møt oss på VVS-dagene!

VVS-dagene er en god mulighet til å hilse på oss og bli oppdatert på nye produkter. Vi i GLAVA® forklarer deg alt du trenger å vite om de nye kravene til isolering av rør. Vi ses 19.-21. oktober!

Geberit inviterer til fagseminar om lyd og brannproblematikk i boliger, leilighetsbygg og bygninger. TEKNISK ISOLERING

Inviterer til seminar om lyddemping

Økte krav til bokomfort gjør at kravene til lyddemping i boligbygg øker. Johnny Skeide i GLAVA® deler erfaringer om teknisk utførelse og krav når Geberit inviterer til fagseminar om lydproblematikk 12. april.

Her er kalde rør riktig isolert med GLAVAFLEX® og de varme rørene med tradisjonell GLAVA® rørskål. – Det gir god beskyttelse av rørene og god energibesparelse, sier salgsingeniør Johnny Skeide i GLAVA®. TEKNISK ISOLERING

Populært med GLAVAFLEX® på rull

– Vi er glade for at GLAVAFLEX® har fått god mottakelse i markedet. Rørleggere og montører opplever at slangen på rull er enkel å ta med seg og sikker å bruke. 

TEKNISK ISOLERING

Hvorfor isolere kalde rør?

Skadeforebygging, helse, komfort og reduksjon av energiutgifter er viktige argumenter for å isolere kalde rør og VVS-installasjoner.

TEKNISK ISOLERING

Isolér rør på 1-2-3!

GLAVAFLEX® 1-2-3 er et nytt produkt for rask isolelering av kalde rør og VVS-installasjoner. Enklere blir det rett og slett ikke!

Åpne tekniske anlegg er populært for å skape en ”røfft” uttrykk . 15.oktober nyåpnet Comfort Hotel Xpress Central Station i moderne stil. Aktuelt - Teknisk isolering

Dempet støy i stilig lobby

I 2014 åpnet Petter Stordalen nye Comfort Hotel Xpress Central Station sentralt ved Oslo S. Bare få dager før åpning avdekket utbygger uønsket støy i resepsjonsområdet. Det ble det en rask og god løsning på.

TEKNISK ISOLERING

Bruk smart verktøy for beregning

Programmet IsoDim® forenkler beregningsarbeidet. Komplekse beregninger kan gjøres fra enhver datamaskin eller nettbrett.

TEKNISK ISOLERING

Reduserer livsfarlig røykutvikling

95 prosent av de som omkommer i brann dør som følge av røykforgiftning. Derfor er kravene til teknisk isolasjonsmateriell skjerpet. Armaflex Ultima har lav røyktetthet, og bidrar til å øke sikkerheten vesentlig.

Play Ny krav til standard sikrer at ventilasjonskanaler monteres slik at det ikke er fare for spredning og røykutvikling i kanalnettet. GLAVA® har produkter tilpasset de nye kravene. TEKNISK ISOLERING

Krav til brannisolering i ventilasjonskanaler

Fra 1. januar 2014 ble det innført nye krav til standard for brannisolering av ventilasjonskanaler i bygg. Den nye standarden får betydning for deg som entreprenør, rådgivende konsulent og utførende håndverker.

I Norge står industrien for en vesentlig del av energibruken, opptil 35 prosent. Isolering er regnet som et av de mest effektive tiltakene. (Foto: Vegard Kleven) TEKNISK ISOLERING

Sparer bedrifter for millioner

– Det ligger et enormt potensiale i å ta vare på den energien som ligger i fabrikkbygg og produksjonsanlegg, sier Jon Karlsen, administrerende direktør i GLAVA®, som er opptatt av hvordan industrien kan tenke miljø.

TEKNISK ISOLERING

Energimerking av bygg

Alle bygg som leies ut eller selges skal ha en energiattest. Også tekniske anlegg av en viss størrelse skal energivurderes.