Arkiverte artikler

Arkiverte artikler

Tubolit DuoSplit system for varmepumper medfører god energiøkonomi og estetikk

Preisolerte kobberrør for aircondition- og varmepumpeanlegg

Bruk av Tubolit DuoSplit hjelper til å optimalisere yteevnen til aircondition- og varmepumpesystemer og har smarte SAE-Flare koblingsdeler for kobberrørene. Installasjonskanalene skjuler rørene på en optimal måte og gir anlegget en flott finish.

Moderne klima- og kjøleanlegg installeres i dag over alt som såkalte splitt aircondition og varmepumper. Systemene består av en inne- og en utedel, hvor en enhet med kompressor og kondensator monteres utendørs og tilknyttes med kjølerør til en eller flere fordamperenheter innendørs i rom som ønskes nedkjølt. Systemene har mulighet til både å varme og å kjøle, og er derfor meget økonomiske og effektive komfortsystemer. I drift kan sugeledningen nå en temperatur på +115°C til +120°C. Tubolit DUOSPLIT er spesielt utviklet for slike anlegg, slik at både inne- og utedelen forbindes sammen med preisolerte tur/retur-rør.

Produktenes gode tekniske egenskaper holder fukten unna selv under tøffe driftsforhold. Beskyttelsesfolien som ligger rundt isolasjonsmaterialet beskytter mot UV-stråler og gir samtidig en mekanisk beskyttelse. Produktet har en lys farge som gjør at man kan integrere Tubolit DuoSplit til de fleste bygningsmiljøer.