Lydisolering

Lydisolering

Oppbygging av Hjemmekino/Musikkrom

Det blir stadig mer populært å bygge sin egen hjemmekino. Det er et bruksrom for hele familien, der barn og voksne og gode venner kan se film i ro og mak – og med gode lydforhold.

Å bygge hjemmekino trenger ikke nødvendigvis å bli en kostbar investering for din bolig. Du kan på en enkel måte sette opp rommet slik at det er en opplevelse å bruke det. Planlegg riktig, så kan du lage en kino som oppleves som et godt alternativ til din lokale kino.

PLANLEGG GODT
Det er bra med topp moderne utstyr for lyd og bilde, men den store opplevelsen er veldig avhengig av den akustiske behandlingen du gir rommet. Nyt film og musikk til fulle. Bruk lydabsorbenter for å redusere etterklangstid. 

LØSNINGEN LIGGER I HIMLINGEN  OG PÅ VEGGENE
En nedfôret systemhimling med ekstra bassabsorbenter på oversiden, kombinert med veggabsorbenter, er i de fleste tilfeller et godt utgangs­punkt. GLAVA® leverer Ecophon kvalitetsprodukter som fullt ut tilfredsstiller alle krav til et godt lydmiljø. Produktene tar også hensyn til andre viktige forutsetninger som mekanisk styrke, riktige farger og lysrefleksjon.

Aktuelle plater for himling er GLAVA® Supernova, og til vegg benyttes  Ecophon Akusto Wall.

Les mer på våre sider for Akustikk/Himlinger/hjemmekino/musikk