• På lag med kombinertlandslaget
Vis

GLAVA - STOLT SPONSOR: Fornøyde kombinertgutter, Mikko Kokslien og Magnus Moan

På lag med kombinertlandslaget

GLAVA® er stolt sponsor av kombinertlandslaget. 

- Vi er blitt stolte samarbeidspartnere og sponsorer til kombinertgutta. Lenge har vi ønsket oss et større sponsorat innen skiidretten. Når vi nå har inngått et samarbeid med kombinertgutta, samtidig som vi vil bli en brobygger mellom landslaget og alle kombinertutøverne, er dette noe vi virkelig gleder oss over, sier markedsdirektør Tore Bjerkeli.

Verdiene og verdioverføringene fra Norges Skiforbund er også veldig forenlig med hvordan GLAVA® ønsker å fremstå. Samarbeidsavtalen gjelder hele landslaget samt en personlig avtale med utøverne Magnus Moan og Petter Tande fra Granåsen Skiteam.

- Skiidretten er en flott arena for oss å vise seg frem og bygge merkevaren GLAVA®. Dette har vi allerede gjort noen år med tilstedeværelse på flere større skiidrettsarrangement . Spesielt i et VM år synes vi i GLAVA® det er veldig hyggelig å kunne bidra til å samle troppene. Kombinert er en fin norsk idrett med store tradisjoner, sier Bjerkeli.

Sportssjef Kjetil Strandbråten er også svært glad for avtalen med GLAVA®.

- Det er utrolig bra at GLAVA® har tatt et slikt initiativ. Kombinertmiljøet i Norge er lite, og det er viktig at vi drar i felles retning. Det er også prisverdig at GLAVA® har gått i bresjen for en personlig avtale med Petter og Magnus. De har valgt en annerledes sesongoppkjøring, men kommer til å være veldig mye sammen med oss frem til sesongen er ferdig i mars, sier sportssjefen Kjetil Strandbråten.

 

Hør Magnus Moan og Mikko Kokslien i radioreklame for GLAVA®

Kontakt oss

GLAVA AS
Nybråtveien 2
Postboks F
1801 Askim

Tlf.: 69 81 84 00
Faks: 69 81 84 78
post@glava.no

Copyright © GLAVA®

Vis infobar
Følg oss