Isolering av rør

Isolering av rør

Isolering av industrielle rør

Rørledninger er en sentral komponent i industrielle prosesser. I kraftverk eller prosessindustrier er velkonstruerte rørledningar et absolutt krav for velfungerende drift.

Anbefalte produkter for isolering av rørledninger

For industriell bruk har vi ett bredt sortiment av rørskåler for ulike krav. Ved medietemperaturer over 250°C anbefales minst to-lags isolering. Vi anbefaler å bruke rørskål med en densitet på 140 kg/m3 som første lag når medietemperaturen er over 350°C.

Store bend

Paroc har utviklet en spesialløsning for isolering av bend med like effektivt resultat som for isolering av rette rørstrekk. Disse prefabrikerte isoleringsproduktene sages i eksakt dimensjonerende segment og gir en profesjonell løsning av store rørbend. Fordelene med fler-lags isolering kan også utnyttes for bend ved at man benytter flerlags-segment der skjøtene er forskutt slik at varmetapet i de svake punktene minimeres.

Små og middelsstore bend

For bend til små og middelsstore rørledninger har Paroc utviklet PAROC Section Bend. Akkurat som PAROC Segment for store bend har PAROC Section Bend like høy effektivt resultat som Paroc sine rørskåler for rette rørstrekk. Bendene er dimensjonert for 45 og 90 graders vinkel. Dette betyr at monteringen av isoleringen kan utføres med høy nøyaktighet som i sin tur gir et optimalt resultat.