AKTUELT

På Hanøytangen etterisoleres 5.500 kvadratmeter brakkevegg for å huse prosjektbasert arbeidskraft på industriøya. AKTUELT

Derfor får boligbrakkene lov til å stå

Tørrdokken på Hanøytangen ved Bergen er en av Europas største. Her jobber flere hundre arbeidere på midlertidige prosjekter, og skal huses lunt og godt.

Ny istid på vei: Vi må regne med kaldere og tøffere forhold enn vi er vant til, og større behov for godt isolerte hus. AKTUELT

Venter ny mini-istid

Forskere fra England og Russland mener at en ny mini-istid kan ventes rundt år 2021. De regner med at istiden vil vare i rundt 30 år, og at vi må regne med kaldere og tøffere forhold enn det vi er vant til.

Det finnes mye du kan gjøre for å bli kvitt trekk inni hytta. Etterisoler tømmerveggene for å holde peisvarmen inne og kulda ute. AKTUELT

Kvitt deg med trekken på hytta

Trekker det fra gulvet og blåser rundt vinduene? Hvis du vil at veden skal vare lenger, er det smart å etterisolere for å holde på varmen. Her er seks tips til hvordan du kan øke komforten på hytta.

Utvendig etterisolering av kjellerveggen kan fjerne fukt. AKTUELT

Slik sikrer du kjelleren mot fukt

Visste du at fukt i kjellervegger kan isoleres vekk utenfra? Skal du drenere rundt et hus, kan det være lurt å minne huseier på å vurdere etterisolering samtidig.

Graaten er sentrumsbygget på Sjusjøen, et populært skisportsted med gode skimuligheter og storstilt utbygging av hytter. BYGG

Bygger for norske skiforhold på Sjusjøen

Midt i vinterlandet og hyttelandskapet på Sjusjøen vokser nye Graaten fram. Det nye servicesenteret i malmfuru er isolert for værharde vinterdager og komfortabelt innemiljø.

GLAVA® vil i løpet av 2018 begynne å bruke strøm fra miljøvennlige kilder som bioenergi og hydroenergi. AKTUELT

Velger grønn energi i 2018

GLAVA®, Weber og Gyproc er med. Totalt vil omleggingen til strøm fra fornybare energikilder redusere Saint-Gobains CO2-utslipp i Norden med rundt 40.000 tonn innen sju år.

 

GLAVA® har et beregningsprogram for etterisolering av tak på næringsbygg. Ta testen og finn ut hvor lønnsomt etterisolering er for ditt tak. KOMPAKTE TAK

Etterisolering av tak: Ta testen her!

GLAVA® har et beregningsprogram for etterisolering av tak på næringsbygg. Ta testen og finn ut hvor lønnsomt etterisolering er for ditt tak.

AKTUELT

Demp lyden med veggabsorbenter

Veggabsorbenter demper lyden tett ved støykilden, og kan brukes som et enkelt tiltak, eller i kombinasjon med himlinger for å regulere akustikken i rommet.

Play AKTUELT

Se miljøhistorien i GLAVA®

I GLAVA® mener vi alle bør bidra med det de kan for å utnytte energiressursene mest mulig effektivt. På Bygg Reis Deg snakker vi om bærekraft. I mellomtiden kan du se filmen om miljøhistorien i GLAVA®. Vi ses!