AKTUELT

GLAVA® Proff 34 isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon (A37). BYGG

Bli best med GLAVA® Proff 34

Isolering handler om energi, komfort og miljø. Det handler om å bygge smart – for å oppnå lavt energibruk og godt innemiljø.

AKTUELT

Fordi Norge er vår byggeplass

GLAVA® er spesielt utviklet for norske forhold. Men hva mener vi egentlig med det? Utforsk siden, del dine erfaringer og kom tettere på GLAVA® og Norge – vår byggeplass.

Ny istid på vei: Vi må regne med kaldere og tøffere forhold enn vi er vant til, og større behov for godt isolerte hus. AKTUELT

Venter ny mini-istid

Forskere fra England og Russland mener at en ny mini-istid kan ventes rundt år 2021. De regner med at istiden vil vare i rundt 30 år, og at vi må regne med kaldere og tøffere forhold enn det vi er vant til.

Ta et bilde eller en video på byggeplassen din og del det med oss i GLAVA®, så kan ditt bidrag bli en del av vår kampanje. AKTUELT

Del din hverdag på byggeplassen

Som håndverker er du vant til å bygge på nye steder med forskjellige forhold og unike omgivelser. Vi i GLAVA® vil se hvordan du har det. Send oss bilder og video!

Utvendig etterisolering av kjellerveggen kan fjerne fukt. AKTUELT

Slik sikrer du kjelleren mot fukt

Visste du at fukt i kjellervegger kan isoleres vekk utenfra? Skal du drenere rundt et hus, kan det være lurt å minne huseier på å vurdere etterisolering samtidig.

Denne eneboligen, bygd som egenregiprosjekt i Os (Hordaland) av Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS, ble kåret til fjorårets småhusprosjekt 2017. Arkitekt er John Birger Grytdal. AKTUELT

Bli med på årets Boligkonferanse

Meld deg på Boligkonferansen 2018 og bli oppdatert om det viktigste som skjer i bransjen. Få med deg kåringen av årets beste boligprosjekter!

Graaten er sentrumsbygget på Sjusjøen, et populært skisportsted med gode skimuligheter og storstilt utbygging av hytter. BYGG

Bygger for norske skiforhold på Sjusjøen

Midt i vinterlandet og hyttelandskapet på Sjusjøen vokser nye Graaten fram. Det nye servicesenteret i malmfuru er isolert for værharde vinterdager og komfortabelt innemiljø.

Både kunder og miljøet vil ha fordeler av at Saint-Gobain har samlet merkevarene GLAVA®, Gyproc og Weber i ett selskap, sier toppsjef Pierre-André Chalendar i Saint-Gobain. Foto: NTB AKTUELT

- Norge er viktig for Saint-Gobain

Toppsjef Pierre-André de Chalendar i Saint-Gobain varsler økt satsing i Norge, og mener samlingen av merkevarene GLAVA, Weber og Gyproc i ett selskap vil gi fordeler både for kunder og miljøet.

GLAVA® vil i løpet av 2018 begynne å bruke strøm fra miljøvennlige kilder som bioenergi og hydroenergi. AKTUELT

Velger grønn energi i 2018

GLAVA®, Weber og Gyproc er med. Totalt vil omleggingen til strøm fra fornybare energikilder redusere Saint-Gobains CO2-utslipp i Norden med rundt 40.000 tonn innen sju år.