AKTUELT

GLAVA® har et beregningsprogram for etterisolering av tak på næringsbygg. Ta testen og finn ut hvor lønnsomt etterisolering er for ditt tak. KOMPAKTE TAK

Ta testen her!

GLAVA® har et beregningsprogram for etterisolering av tak på næringsbygg. Ta testen og finn ut hvor lønnsomt etterisolering er for ditt tak.

AKTUELT

Demp lyden med veggabsorbenter

Veggabsorbenter demper lyden tett ved støykilden, og kan brukes som et enkelt tiltak, eller i kombinasjon med himlinger for å regulere akustikken i rommet.

BYGG

Gjør klar for Bygg Reis Deg 2017

Også i år rigger GLAVA® til en imponerende stand! Kom og opplev flere spennende aktiviteter på Lillestrøm 18. – 21. oktober.

GLAVA® er arrangør for seminaret som forklarer hvordan du kan bruke lyd og lys for å skape gode arbeidsforhold. Arrangeres på Bygg Reis Deg 19. oktober. AKUSTIKK / HIMLINGER

Seminar: Skap gode arbeidsforhold innendørs

Hva betyr lys og akustikk for arbeidsmiljøet? Bli med på seminar og lær mer om hvordan du skaper optimale arbeidsforhold. Ses på Bygg Reis Deg torsdag 19. oktober!

BYGG

Varsler gjennomgang av støtteordninger for energieffektivisering

GLAVA-sjef Jon Karlsen brukte valgkampen til å utfordre alle politiske partier på energieffektivisering og Stortingets vedtak om å spare 10 TWh i bygg innen 2030. Nå varsler Arbeiderpartiet en gjennomgang av Enovas støtteordninger for energieffektivisering av privatboliger.

BYGG

Norge må energieffektivisere flere bygg

Stortinget har vedtatt å kutte utslipp på 10 TWh innen 2030. GLAVA-sjef Jon Karlsen bruker valgkampen til å minne politikerne på at den aller enkleste måten å nå målet på, er å energieffektivisere eksisterende bygg – og kommunene må gå foran.

STØYEN FORSVANT: Lise Lyngar i Borgen barnehage er svært glad for at lydforholdene er utbedret, og har nå bedt Halvor Berg i GLAVA® montere lyddempende takplater i alle rom. AKUSTIKK / HIMLINGER

Halverte støyen i barnehagen

Lyddempende takplater gjør at barn og voksne i Borgen barnehage i Moelv ikke lenger trenger å rope til hverandre for å bli hørt.

Ved Scandic Hotel Gardermoen er akustikken prioritert for å gi gode konferansefasiliteter og et flott resultat.  AKUSTIKK / HIMLINGER

Her er akustikken prioritert høyt

Ved Scandic Hotel Gardermoen er det lagt til rette for optimale konferansefasiliteter. En særpreget himling med en viktig funksjon.

Salt Ship Design has entered three new segments during the last two years. – Of course we have been affected, but the crucial thing is that we innovate. We have gained an early foothold in new markets. MARINE / OFFSHORE

REMAINS ON COURSE WITH NEW SHIPS

Salt Ship Design has made an eventful debut in the shipbuilding industry. The design company is successfully weathering the slump in the oil sector.

Energiledelse vil lønne seg i Enovas nye støttebetingelser for eksisterende bygg. TEKNISK ISOLERING

Enova endrer støtten for energikutt i bygg

Enova går fra å legge mest vekt på hva som gir mest energibesparelse per støttekrone, til å prioritere prosjekter som har større potensiale til å påvirke markedet. Energiledelse skal lønne seg.