AKTUELT

Her utføres grunnarbeid av Dobloug Entreprenør med GLAVA®  Ringmur 600 mm såleblokk løsning, til bygging av nye lokaler for Smarte Boliger. BYGG

Ny ringmur møter kravene

Stadig bruk av tykkere isolasjon i grunnen har resultert i et nytt ringmursystem fra GLAVA®. Les mer om nyheten GLAVA® Ringmur 600.

MARINE / OFFSHORE

We would love to keep sending you news

GLAVA® is serious about your privacy. We would love to keep sending you news via e-mail – however, for us to legally continue doing this, we need for you to update your consent. Please click and confirm. Thank you!

AKTUELT

Fordi Norge er vår byggeplass

GLAVA® er spesielt utviklet for norske forhold. Men hva mener vi egentlig med det? Utforsk siden, del dine erfaringer og kom tettere på GLAVA® og Norge – vår byggeplass.

På Hanøytangen etterisoleres 5.500 kvadratmeter brakkevegg for å huse prosjektbasert arbeidskraft på industriøya. AKTUELT

Beholder brakker med bedre isolering

Tørrdokken på Hanøytangen er en av Europas største. Her jobber flere hundre arbeidere på midlertidige prosjekter, og skal huses lunt og godt. Nå får brakkene stå.

Ta et bilde eller en video på byggeplassen din og del det med oss i GLAVA®, så kan ditt bidrag bli en del av vår kampanje. AKTUELT

Del din hverdag på byggeplassen

Som håndverker er du vant til å bygge på nye steder med forskjellige forhold og unike omgivelser. Vi i GLAVA® vil se hvordan du har det. Send oss bilder og video!

Det finnes mye du kan gjøre for å bli kvitt trekk inni hytta. Etterisoler tømmerveggene for å holde peisvarmen inne og kulda ute. AKTUELT

Kvitt deg med trekken på hytta

Trekker det fra gulvet og blåser rundt vinduene? Hvis du vil at veden skal vare lenger, er det smart å etterisolere for å holde på varmen. Her er seks tips til hvordan du kan øke komforten på hytta.

Utvendig etterisolering av kjellerveggen kan fjerne fukt. AKTUELT

Slik sikrer du kjelleren mot fukt

Visste du at fukt i kjellervegger kan isoleres vekk utenfra? Skal du drenere rundt et hus, kan det være lurt å minne huseier på å vurdere etterisolering samtidig.

Graaten er sentrumsbygget på Sjusjøen, et populært skisportsted med gode skimuligheter og storstilt utbygging av hytter. BYGG

Bygger for norske skiforhold på Sjusjøen

Midt i vinterlandet og hyttelandskapet på Sjusjøen vokser nye Graaten fram. Det nye servicesenteret i malmfuru er isolert for værharde vinterdager og komfortabelt innemiljø.

Både kunder og miljøet vil ha fordeler av at Saint-Gobain har samlet merkevarene GLAVA®, Gyproc og Weber i ett selskap, sier toppsjef Pierre-André Chalendar i Saint-Gobain. Foto: NTB AKTUELT

- Norge er viktig for Saint-Gobain

Toppsjef Pierre-André de Chalendar i Saint-Gobain varsler økt satsing i Norge, og mener samlingen av merkevarene GLAVA, Weber og Gyproc i ett selskap vil gi fordeler både for kunder og miljøet.

GLAVA® vil i løpet av 2018 begynne å bruke strøm fra miljøvennlige kilder som bioenergi og hydroenergi. AKTUELT

Velger grønn energi i 2018

GLAVA®, Weber og Gyproc er med. Totalt vil omleggingen til strøm fra fornybare energikilder redusere Saint-Gobains CO2-utslipp i Norden med rundt 40.000 tonn innen sju år.