close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Ny skole i massivtre og Glava Pluss System

I Bjørnafjorden kommune utenfor Bergen bygger entreprenørselskapet HENT nye Borgafjell barneskule i massivtre – og Glava Pluss System. En bærekraftig og miljøvennlig løsning

Nyheter

Pusser opp både biler og bygninger

Racerbilsjåfør Stian Paulsen retter vanligvis opp kollisjonsskadde biler. Men nå renoverer og bygger han ut det gamle industribygget helt selv, med blant annet Gyprocs gipsplater.

Yttervegg/fasade

Gir gode byggeråd fra A til Å

Gode råd er billige for Gyprocs kunder. For å undersøke den best mulige veggløsningen for nye Voldsløkka skole, bygde de rett og slett en egen testvegg for å sjekke at lyd og sikkerhet ble som planlagt.

Anlegg og betong

Betong – hva er det?

Betong er verdens mest brukte byggemateriale og blant de aller viktigste vi har. Betonglignende materialer finner vi både i pyramidene og i rester etter Romertiden. Men hva er betong, egentlig?

Det er flere ting du kan hjelpe med i forhold til lydisolering

I mange boliger er utfordringer knyttet til lyd et problem, enten det dreier seg om luftlyd mellom etasjene eller fra tilstøtende leilighet(er), trinnlyd fra overetasjen eller lyd mellom ulike rom i huset eller samme boenhet.

Gulv

Slik kombinerte arkitekten tre ulike stiler til Weber Designgulv

Betonglignende gulv passer til langt mer enn den industrielle stilen. Her viser interiørarkitekten andre stiler i perfekt kombinasjon med Weber Designgulv.

Våtrom

Bygg trygt med våtromsplater

Med våtromsplater riktig montert slipper du problemer med fukt, sopp og råte. Du sikrer lang levetid og gjør investeringen i moderne bad og våtrom gunstigere.