AKTUELT

GLAVA® ung og lovende 2019 er Sebastian Jensen (19) fra Fjellhamar Bygg as. Ung & lovende

Vi har kåret ung og lovende 2019

Vinneren er tømrerlærling Sebastian Jensen (19), nominert av kolleger i Fjellhamar Bygg as. Han er spådd en lys fremtid innen faget!

Tidligere ishockeyspiller, Trond W. Larsen og kollega Simen Lindgren, begge Gyproc og Glava Isolasjon, berømmer det gode samarbeidet mellom leverandører og arkitekter. Allerede i 2017 ble Gyproc og Glava Isolasjon invitert inn i prosjekteringen av Nye Jordal Amfi. BYGG

Slik planla de byggingen på Nye Jordal Amfi

På Nye Jordal Amfi ble Gyproc og Glava Isolasjon invitert inn tidlig i prosjekteringsfasen. Det har ført til forutsigbarhet i prosjektet og godt samarbeid fra start til slutt. 

Tilgangen til ren og rimelig energi fra vannkraft er en viktig grunn til at nordmenn tradisjonelt har hatt et langt mindre bevisst forhold til strømsparing enn våre naboer. AKTUELT

Advarer mot endring av strømregningen

I møte med energipolitikere fra Senterpartiet, Fremskrittspartiet og KrF advarte GLAVA® mot et varslet NVE-forslag som vil gjøre det mindre attraktivt å spare strøm, og dramatisk endrer forutsetningene for å drive energieffektiviserende innovasjon.

Endre Nordvik, 2018-vinneren av GLAVA ung og lovende, føler han har gjort noe riktig. Tømrerfaget passer han perfekt! Ung & Lovende

– Jeg føler at jeg har gjort noe riktig

I fjor ble Endre Nordvik fra Bergen kåret til GLAVA® ung og lovende, etter at daglig leder Torbjørn Nakken i Sotra Byggeservice nominerte han til den gjeve prisen.

Utbyggingen i Bjørvika i Oslo er i stor grad dekket av grønne tak. (Foto: Delta V)   KOMPAKTE TAK

Derfor bygger vi grønne tak

Det er flere gode grunner til at entreprenører stadig oftere velger løsninger for grønne tak. Ekstremvær er bare én viktig grunn. 

Ny GLAVA-sjef Lars Gaustad vil gå i bresjen for en sterkere satsing på løsninger som reduserer miljøavtrykket. PRESSE

GLAVA-sjefen vil rehabilitere bransjen

Med merkevarene Weber, Gyproc og Glava Isolasjon samlet i én familie, varsler den nye GLAVA-sjefen, Lars Gaustad, en sterkere satsing på løsninger som reduserer miljøavtrykket.

Hør adm. dir. Lars Gaustad i GLAVA® og avtroppende direktør Jon Karlsen om rehabilitering og innovasjon fredag 18. oktober på Det Norske Byggemøtet under Bygg Reis Deg 2019. BYGG

Klare for å rehabilitere byggebransjen

Glava Isolasjon skilte ut innovasjon i et eget utviklingsselskap, spår mer industrialiserte løsninger framover og mener økt satsing på rehabilitering vil gjøre både bygg og bransje mer bærekraftig.

Play AKTUELT

Få fart på byggfag!

I høst har vi kjørt en kampanje der en heldig byggfagelev kunne vinne en GLAVA-pimpet moped. Med den elektriske mopeden kan vinneren få litt ekstra frihet og fart under utdanninga. Få fart på byggfag!