close-pop-up.svg

3-raters med Oskar Westerlin

På vegne av GLAVA®, rater TikToker Oskar Westerlin lærlingers lunsjer på byggeplass, og kårer Norges kjipeste lunsj! Vinneren får en digg 3-retters til seg og sitt arbeidslag.

 

Som lærling er det mye du skal lære på byggeplass. Men en ting du vanligvis ikke lærer, er hvor viktig en næringsrik og god lunsj er for din utvikling! GLAVA® ønsker å ta ansvar for lærlingers læring. Derfor har vi satt Oskar Westerlin på saken for å finne ut hvordan det står til med lunsjene på byggeplass.

3-raters, runde 1

3-raters, runde 2

3-raters, runde 3

Lunsj er viktig

MariMikkelsen.jpg
Ernæringsfysiolog Mari Mikkelsen

Lunsjen er superviktig, og er et av de viktigste måltidene i løpet av dagen. Ernæringsfysiolog Mari Mikkelsen sier at en god lunsj kan gi deg næringen du trenger til å holde energinivået og konsentrasjonen oppe gjennom hele arbeidsdagen. En jevn måltidsrytme bidrar til å holde blodsukkeret oppe og forhindrer at du blir kjempesulten. Dette kan igjen føre til at det blir lettere å ta sunne valg resten av dagen.

3-retters levert av 3 selskaper

Bli litt bedre kjent med GLAVA® som er Norges største leverandør og produsent av byggevarer spesielt tilpasset norske forhold. GLAVA® er en del av Saint Gobain-gruppen og består av de tre selskapene Glava Isolasjon, Gyproc og Weber:

Glavagruppen

Sammen bygger vi bedre forhold

Vi har samlet Glava Isolasjon, Weber og Gyproc i én gruppe! Hvordan vil du som kunde merke det?

Glavagruppen

Effektiv byggeprosess med dedikert prosjektteam

GLAVAs prosjektteam sørger for smidige og effektive byggeprosesser som får makset fordelene med å være en stor merkevarefamilie.

GLAVA-familien

GLAVA® er morselskapet for Glava Isolasjon, Weber og Gyproc. Vi bidrar til en mer effektiv og bærekraftig byggebransje.