close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Bekreftet koronasmitte i Askim

Ansatt i GLAVA® bekreftet smittet med koronavirus.

Lørdag 8. august ble det bekreftet at en ansatt ved GLAVA® i Askim har fått påvist smitte av koronavirus. Den ansatte ble testet i forbindelse med det lokale smitteutbruddet i Indre Østfold kommune.

GLAVA® følger nå interne rutiner og samarbeider tett med lokale helsemyndigheter for å håndtere situasjonen. Vår første prioritet er å ta vare på vår ansatte og forhindre ytterligere spredning av smitte.

Vi gjør også det som er mulig for å opprettholde produksjonen ved fabrikken. Leveranser til våre kunder er ikke påvirket av situasjonen. Vi vil oppdatere nettsiden så snart det foreligger ny informasjon av betydning.

Elektriker

Til vår vedlikeholdsavdeling ved fabrikken i Askim søker vi etter Elektriker

Innervegg

Wall Selector fra Gyproc

Her finner du informasjon om Gyproc Wall Selector. Vi hjelper deg med å få tilgang til verktøyet.

Yttervegg/fasade

Effektiv bygging av studenboliger på Hamar

– Vi er veldig godt fornøyde med både løsning, prosess og resultat her på Toneheim Folkehøgskole. Vi kommer til å bruke Glava Pluss System på flere prosjekter, sier Halvor Finstad hos Ecosør.