close-pop-up.svg

Bekreftet koronasmitte i Askim

Ansatt i GLAVA® bekreftet smittet med koronavirus.

Lørdag 8. august ble det bekreftet at en ansatt ved GLAVA® i Askim har fått påvist smitte av koronavirus. Den ansatte ble testet i forbindelse med det lokale smitteutbruddet i Indre Østfold kommune.

GLAVA® følger nå interne rutiner og samarbeider tett med lokale helsemyndigheter for å håndtere situasjonen. Vår første prioritet er å ta vare på vår ansatte og forhindre ytterligere spredning av smitte.

Vi gjør også det som er mulig for å opprettholde produksjonen ved fabrikken. Leveranser til våre kunder er ikke påvirket av situasjonen. Vi vil oppdatere nettsiden så snart det foreligger ny informasjon av betydning.

Åpenhetsloven i GLAVA

Som kunde eller samarbeidspartner av GLAVA, skal du være trygg på at vi er vårt ansvar bevisst for å ivareta arbeidstaker- og menneskerettighetene i hele vår verdikjede.

Vi søker ekspeditør til vårt sentrallager i Borge

Vi har ledig stilling som ekspeditør ved vårt sentrallager i Borge, og ser etter deg som enten har logistikkerfaring fra et miljø med høyt tempo og stor vareflyt, eller utdannelse innenfor logistikk. Du kan gjerne være nyutdannet. Ettersom sentrallagerets logistikkoppsett er under utvikling ser vi også etter deg som har interesse for fremtidige lederoppgaver.

Lønns- og HR-medarbeider

GLAVA® søker nå etter
Lønns- og HR-medarbeider
som skal ha ansvar for lønnsgodkjenning i GLAVA.