close-pop-up.svg

Jon Karlsen midlertidig tilbake som toppsjef i GLAVA®

Jon Karlsen overtar som midlertidig GLAVA-sjef. Karlsen har også tidligere ledet selskapet.
Jon Karlsen overtar som midlertidig sjef inntil det er funnet en ny permanent kandidat til toppjobben. Jon ledet selskapet frem til 2019, og er godt kjent med både markedet og organisasjonen.

Lars Gaustad har sin siste arbeidsdag som administrerende direktør i GLAVA® fredag 28. januar. Jon Karlsen overtar som midlertidig sjef allerede mandag 31. januar. 

– Vi er kommet til gjensidig enighet om at Lars Gaustad fratrer som administrerende direktør for selskapene Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS. Bruddet skjer uten dramatikk, og jeg vil gjerne takke Lars for innsatsen og ønske ham alt godt framover, sier Peter Møller, som er styreleder i begge de to selskapene.

Jakten etter en permanent erstatter er i gang. Som en midlertidig løsning vil Jon Karlsen overta sjefsstolen. Jon ledet selskapet i perioden 2006 til 2019, og har sittet i styret siden 2017. Det er med andre ord en erfaren bransjemann som kjenner både virksomheten og markedet godt som nå overtar spakene. Peter Møller er trygg på at Jon er den riktige til å drive forretningen videre som midlertidig sjef. 

2017_GLAVA_Jon_Karlsen_PAS_6646.jpg
Jon Karlsen ledet GLAVA-selskapet fra 2006 til 2019.

– Vi ser frem til å betjene våre kunder og til å fortsette med å arbeide videre med de store prosjektene vi har foran oss, ikke minst elektrifiseringen av Gyproc-fabrikken i Fredrikstad, som vil gi et betydelig bidrag til vårt og Norges mål om å bli CO2-nøytrale, sier Møller. 
 

For spørsmål, ta kontakt med:

Per Stræde
Marketing- og kommunikasjonssjef

Mobil: +47 917 97 613 
E-post: per.strade@glava.no

 

Bygg lysthuset ditt selv

Lysthuset er tilbake i norske hager! Bygg deg et lysthus som ikke må sikres i vindhardt vær, men står grunnstøtt mens du kan slappe av i en behagelig sofa, med levende lys og godt selskap.

Bygg søppelskur og få en finere gårdsplass

De fleste er enige i at søppeldunkene hulter til bulter for ulikt avfall ikke er et vakkert syn. Løsningen er å bygge et søppelskur.

Miljø og bærekraft

Glavagruppen stiller seg bak Grønnvaskingsplakaten

Altfor mange bedrifter pynter på sitt eget bærekrafts-image. Det vil ikke Glavagruppen være en del av, og signerer derfor Grønnvaskingsplakaten.