close-pop-up.svg

Ny direktør i Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS 

Ny direktør i Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS
Andreas Fritzsønn er ansatt som ny administrerende direktør (CEO) for Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS.
Andreas Fritzsønn er ansatt som ny administrerende direktør (CEO) for Glava AS og Saint-Gobain Byggevarer AS. Han blir dermed sjef for de tre merkevarene Glava, Gyproc og Weber i Norge. 

Fritzsønn overtar for Jon Karlsen, som har vært midlertidig CEO siden januar i år. 
– Jeg vil gi Jon en varm takk for hans bidrag som interim-CEO i en utfordrende tid. Jeg ønsker Jon alt godt i hans svært fortjente pensjonstilværelse, sier Peter Møller, som er CEO i Saint-Gobain Nordic and Baltic, og dessuten styreleder i de to norske selskapene. Det er Saint-Gobain som eier de to norske selskapene. Jon vil fortsette som styremedlem i Glava AS og Saint Gobain Byggevare AS. 

Andreas Fritzsønn starter i den nye stillingen den 19. september. Han kommer fra stillingen som adm. dir for BMI Norge. Han har bred erfaring fra forskjellige områder i byggebransjen, blant annet fra Protan AS, Infratek Norge AS og Balder Entreprenør AS.
– Vi ønsker Andreas velkommen, og lykke til og suksess i sin nye rolle, sier Peter Møller. 

For flere spørsmål, ta kontakt med:
                                            
Marketing- og kommunikasjonssjef,
Per Stræde, tlf. 917 97 613,
per.strade@glava.no

Glavagruppen
Sandstuveien 68,
Postboks 6211 Etterstad
0603 Oslo

Lyd og akustikk

Råd og hensyn for planlegging av skolebygg

Minst mulig støy er viktig for optimal læring. Her får du gode råd og hensyn du som utbygger eller arkitekt må tenke på når du skal prosjektere og planlegge skolebygg. 

Teknisk isolering

Typiske årsaker til varmetap fra rør

Hvor mye kan du spare på å redusere energitap fra rør og tekniske anlegg? Se hva som er typiske årsaker til varmetap fra rør, kanaler og ventiler.

Fabrikken sparer 200.000 kWh årlig på taket

En skal ikke kimse av kronene et energitiltak som etterisolering av tak kan spare på sikt. Enova-støtte kombinert med skyhøye strømpriser gjorde investeringen enda bedre.