close-pop-up.svg

Bygg lysthuset ditt selv

Bygger du et lysthus av Leca får du et solid bygg som krever lite vedlikehold.
Lysthuset er tilbake i norske hager! Bygg deg et lysthus som ikke må sikres i vindhardt vær, men står grunnstøtt mens du kan slappe av i en behagelig sofa, med levende lys og godt selskap.

Lysthuset har igjen inntatt norske hager. Kanskje ikke så rart, med våre kjølige sommernetter her i nord. Er du ikke tilhenger av teltduk og metallstativer kan du gjøre det ordentlig, og bygge et lysthus av Leca.

Et lysthus gir følelsen av å være ute

Med Leca i kombinasjon med store glassflater, beholder du følelsen av å være ute, samtidig som du sitter lunt og godt beskyttet mot vind og vær. Et lysthus egner seg fint i hagen, på plattingen eller mot et skogholt dersom du vil sitte tett på rå natur. Selv de kraftigste stormkastene vil ikke rikke Leca-lysthuset ditt en centimeter. 
Bygger du mindre enn 15 kvadratmeter, behøver du ikke byggemelde heller. Det er uansett lurt å snakke med naboen før du begynner. 

Bygg lysthus med utsikt

Bygger du lysthuset ditt med store skyve- eller foldedører i glass, slipper du naturen og hageomgivelsene inn. Et flott og solid lysthus og passer like godt i en gammel, romantisk hage, som i en moderne designerhage. Leca er et fleksibelt byggemateriale som kan bygges både i buede former, eller til stramme og rette linjer. Bygg lysthuset i stilen som passer ditt hus og dine omgivelser!

Her er et par Leca-brosjyrer som kan gi deg flere ideer og litt praktisk informasjon om hvordan du kan bygge hagedrømmen din. 

Salgsingeniør Weber Gulv

Spesialist teamet Weber Gulv inngår i GLAVA sin salgsorganisasjon, og har synergier på flere områder som påvirkning av beskrivende ledd, teknisk støtte og initiativ på miljø og bærekraft. Vi utvider vår satsning innen gulvavretting og søker en Salgsingeniør som skal bearbeide prosjektmarkedet i Rogaland og Agder. Som Salgsingeniør blir du en del av et målrettet team som er spisset mot prosjektmarkedet for bygg i Norge.

Yttervegg/fasade

– Sommerro House og Villa Inkognito fikk et skikkelig løft

De to antikvariske murbygningene vegg i vegg i hovedstaden har fått den perfekte alderdom etter en storstilt rehabilitering både utvendig og innvendig.

Bygg søppelskur og få en finere gårdsplass

De fleste er enige i at søppeldunkene hulter til bulter for ulikt avfall ikke er et vakkert syn. Løsningen er å bygge et søppelskur.