BYGG

GLAVA® Proff 34 isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon (A37).

Bli best med GLAVA® Proff 34

Isolering handler om energi, komfort og miljø. Det handler om å bygge smart – for å oppnå lavt energibruk og godt innemiljø.

Som håndverker og byggmester har du alle muligheter til å gi dine kunder gode råd om valg av isolasjon. 

GLAVA® Proff 34 er utviklet for å isolere best, med ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37). 

I GLAVA® har vi god tradisjon for å utvikle produkter som har best isolasjonseffekt, og som samtidig er enkle å håndtere på byggeplassen. 

Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonseffekt, får vi bedre innemiljø og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger.
Henrik Norland, produktsjef for bygg GLAVA®

Å isolere for norske forhold handler om å sørge for at vegger, tak og gulv isoleres med produkter som har så lav varmeledningsevne som mulig.
Isolering med lavere lambda, som med Proff 34, gjør at bygget blir merkbart mer energieffektivt – eller at du kan bygge slankere vegger.

Se oppdaterte U-verdier for Proff 34

Bedre prosesser på fabrikkene gir også miljøgevinster i form av mer energieffektiv produksjon av glassullen.

  

GLAVA® har investert 130 millioner kroner i å utvikle Eurpas mest moderne glassullproduksjon i Stjørdal. Investeringen i nye produksjonsanlegg i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. 

 – Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å bygge med isolasjon som har bedre isolasjonseffekt, oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger, sier Norland.

 

Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg!

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.