Glava Proff 34 er lett å jobbe med.

Glava Proff 34 - et LETT valg

Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med.

I GLAVA® har vi som mål å utvikle byggisolasjon som er lett å håndtere og isolerer best. 

Glava Proff 34 er lettest å jobbe med og isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon.

Glava Proff 34 er lettest å jobbe med og isolerer ni prosent bedre enn annen standard byggisolasjon.Det er flere tungtveiende argumenter for å velge Glava Proff 34 når du skal isolere. Det skal være LETT å isolere.

Det mest opplagte handler naturligvis om at isolasjon av glassull er LETT i vekt. Det gir flere opplagte fordeler, ikke minst for rygg og armer. Pakkene er dessuten komprimerte, sånn at logistikken blir effektiv - ikke minst er isolasjonen LETT å håndtere internt på byggeplassen. Spensten i hver enkel isolasjonsplate sørger på sin side for at monteringen går LETT for seg. 

Glava Proff 34 er lett å montere.

Glava Proff 34 er lett å montere.
Legg til at Glava Proff 34 isolerer bedre enn andre standardprodukter (A37), så er i grunn valget veldig enkelt. Eller LETT, om du vil.

Isolering med lavere lambda, som med Proff 34, gjør at bygget blir merkbart mer energieffektivt – eller at du kan bygge slankere vegger.

Glava Proff 34 er laget med returglass

Glava Proff 34 er laget med returglassVisste du forresten at Glava Proff 34 er laget med returglass?
Gamle vinflasker, syltetøyglass og bilruter får nytt liv i fabrikkene i Askim og Stjørdal, og gir dermed en ekstra miljødimensjon til isolasjonsjobben. Glava Proff 34 lages med opptil 80 prosent resirkulert glass, noe som bidrar til mindre utslipp og et godt miljøregnskap på byggeprosjektet.

Les mer om miljø i GLAVA® 

Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonseffekt, får vi bedre innemiljø og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger.
Henrik Norland, produktsjef for bygg, GLAVA®

Spørsmål og svar om Glava Proff 34

Lett å jobbe med

Fordi hver pakke med Glava Proff 34 er komprimert ned til én femtedel av bruksvolum, så blir det lettere å bære og håndtere isolasjonen på byggeplass. Produktet er fast i formen og har god spenst. Det gjør monteringen i vegg og tak effektiv.

Enklere monteringsjobb

Det gjør at selve monteringsjobben blir enklere. Isolasjonsplatenes “spenst” gjør at de står godt i stenderverket ved montering.

Glava Proff 34 isolerer bedre

Glava Proff 34 har ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37).

Glava Proff 34 er et miljøvennlig byggeprodukt

Glava Proff 34 lages med opptil 80 prosent resirkulert glass, noe som bidrar til et godt miljøregnskap. Isolasjonspakkene er sterkt komprimert, slik logistikken blir effektiv og vi kan redusere antall lastebiler på veien. Investeringen i nye produksjonsanlegg i Stjørdal og Askim har dessuten bidratt til en mer energieffektiv produksjon.

Komprimerte pakker

Pakkene med Proff 34 er komprimert ned til en femtedel av bruksvolum. Det gjør at vi slipper unna med færre lastebiler på veiene. I tillegg gjør det håndtering på byggeplassen enklere.

Lambda-verdi

Lambdaverdi sier noe om materialets evne til å lede varme. Jo lavere lambda-tall, jo bedre isolasjonsevne har produktet. Som navnet sier, er lambdaverdien 34 for Glava Proff 34. Det gir en merkbar bedre isolasjonseffekt enn annen standardisolasjon på markedet (som gjerne har lambda 37 eller høyere).

For norske forhold

Norge har et utfordrende klima, en særegen byggeskikk (bruk av tre) og strenge byggeregler. I tillegg har vi en utfordrende geografi med tanke på logistikk og service. Vår forretningsfilosofi handler om å være optimalisert for dette. Vi tester og utvikler produkter for norske forhold, og vi har en distribusjon og tilstedeværelse som dekker hele landet vårt.

 

 

 

Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg!

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.