Bygg kunnskap og stolthet i GLAVA®. BYGG

Det viktigste materialet for å bygge stolthet er kunnskap. Når du vet hva du bygger med – og hvorfor – blir resultatet bedre.

Bygg deg stolt

Hva du bygger med har mye å si for deg som bygger, og de som flytter inn. Vi i GLAVA® bryr oss om hvordan produktene våre påvirker miljøet, både ute og inne. Slik er vi med på å bygge stolthet for faget!

GLAVA® isolasjon er enkel å håndtere og jobbe med.

GLAVA® isolasjon er enkel å håndtere og jobbe med.

Det viktigste materialet for å bygge stolthet er kunnskap. Derfor ønsker vi å dele vår kunnskap med deg. Når du vet hva du bygger med – og hvorfor – blir resultatet bedre, og det blir gøyere å være på jobb!

Håndverkeren

GLAVA® isolasjon er kjent for produkter som er lette å jobbe med. Hver pakke er komprimert til en femtedel av opprinnelig størrelse, slik at du får mer isolasjon i hver pakke. Det gjør frakten rundt på byggeplassen enklere. GLAVA® isolasjon er svært lett i vekt, og dermed enkel å håndtere og jobbe med. Materialet er dessuten lett å skjære i og har god spenst, slik at tilpasning og montering på byggeplass blir så enkel som mulig. Dette er en forskjell du merker.

GLAVA® isolasjon lages av returglass.

GLAVA® isolasjon lages av returglass.

Beboeren

Det er viktig å være stolt av jobben, og at de som flytter inn skal trives best mulig i sitt nye hjem. GLAVA® isolasjon lager markedets beste isolasjonsprodukter for brann,- lyd og varme. Derfor kan du være trygg på at den som flytter inn har de beste forutsetningene for et sunt og godt innemiljø.

Miljø

Det er viktig å verne om ressursene og miljøet vårt. Derfor lages GLAVA® isolasjon med returglass. Glasset smeltes og spinnes til syltynne glassulltråder, som gjør at GLAVA® isolasjon har markedets beste isolasjonsevne. Det er spesielt viktig å tenke på når 40 prosent av verdens CO2-utslipp kommer fra boliger.

Bygg deg stolt med GLAVA®!