Graaten er sentrumsbygget på Sjusjøen. BYGG

Graaten er sentrumsbygget på Sjusjøen, et populært skisportsted med gode skimuligheter og storstilt utbygging av hytter.

Bygger for norske skiforhold på Sjusjøen

Midt i vinterlandet og hyttelandskapet på Sjusjøen vokser nye Graaten fram. Det nye servicesenteret i malmfuru er isolert for værharde vinterdager og komfortabelt innemiljø.

Lokalene skal huse sportsbutikk, dagligvarebutikk, kafeteria og leiligheter for salg – for flere og nye fasiliteter til fjells.

Bygger med malm for sjarm
Det har vært fokus på en estetisk utforming med sedumtak, malmfuru og tørrmur for å tilpasse omgivelsene på fjellet, samtidig som det skal synes at dette er et sentrum.
Det moderne fjellsporthuset skal stå helt ferdig i september 2018. Bygget er godt isolert i grunn og klimakonstruksjoner, som total leveranse fra Glava via byggevareforhandler Maxbo Proff. 

 

Det er artig å kunne delta i sentrumsutviklingen på Sjusjøen. Det er mye byggeaktivitet som pågår her, og dette er et spennende publikumsbygg.
Prosjektleder i BetonmastHæhre Innlandet, Kjetil Nyhus.

Flere fasiliteter på Graaten
Graaten utgjør handelssentrum på Sjusjøen, og bygges nå ut med flere og bedre fasiliteter for hyttefolk og turister til den populære skidestinasjonen. Reguleringsplanen for Graaten ble vedtatt i juni 2016, og det er gjort avtaler med Norgesgruppen og Sport1 om langsiktige leieforhold i de nye byggene. Tronrud Mjøsbygg AS, kjøpt av BetonmastHæhre AS, ble valgt som samarbeidspart i en totalentreprise. Oppdragsgiver er Graaten AS (PIHL).

Det pågår stor byggeaktivitet på Sjusjøen, med blant annet utbygging av sentrumsbygget Graaten.

Det pågår stor byggeaktivitet på Sjusjøen, med blant annet utbygging av sentrumsbygget Graaten.

Stor byggeaktivitet på Sjusjøen 

– Det er artig å kunne delta i sentrumsutviklingen på Sjusjøen. Det er mye byggeaktivitet som pågår her, og dette er et spennende publikumsbygg, forklarer prosjektleder i BetonmastHæhre Innlandet, Kjetil Nyhus. GLAVA står for en totalleveranse på isolering av fjellbygget.

– Til dette prosjektet har vi levert et bredt produktspekter av isolasjon, fra skumplast til grunnisolering og betongvegger, radonsikring, og tradisjonell byggisolasjon og tetting av bygget, forklarer Vidar Harefallet, distriktssjef for GLAVA. 

  • 1480 kvadratmeter Kiwi dagligvare 
  • 540 kvadratmeter Sport1 sportsbutikk 
  • 300 kvadratmeter kafé i 2. etasje over dagligvare, samt kontorareal
  • 11 leiligheter

GLAVA® EPS S80 og S150
DOW Styrofoam XPS 250 og Perimate
GLAVA® Radonsystem
GLAVA® Tettesystem (i sammen med GUx gips som utvendig vindtetting)  
GLAVA® Proff 34
GLAVA® dampsperre og plastfolie

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.