BYGG

Gjør klar for Bygg Reis Deg 2017

Også i år rigger GLAVA® til en imponerende stand! Kom og opplev flere spennende aktiviteter på Lillestrøm 18. – 21. oktober.

I år har vi i GLAVA jobbet med mange interessante prosjekter. Så mange faktisk, at vi ikke klarte å bestemme oss for hvilken ting vi ønsket å fokusere på å vise frem under årets messe. Derfor skal vi i år vise frem hele tre forskjellige prosjekter!

Aktiviteter på stand

Vi i GLAVA® mener at den beste måten å lære om et prosjekt på er å ta del i det selv. Derfor har vi laget en stand med eget GLAVA-isolert stillerom, der du kan teste AKUSTIKK og oppleve et optimalt innemiljø.

 Vi skal også vise frem et prosjekt som handler om hvor LETT GLAVA® er å jobbe med, ikke bare i vekt, men med transport og håndtering. Dette kan oppleves gjennom en konkurranse der du som besøkende kan delta og vinne tøffe premier!

Det siste prosjektet handler om BÆREKRAFT OG MILJØ – fra miljøvennlig resirkulering i produksjon til energieffektiv isolering i bygg.

GLAVAs standnr: C02-11

GLAVAs standnr: C02-11

Er du klar til å oppleve tidenes GLAVA-stand?
GLAVAs påmeldingskode er: PMkRDK 
Registrer deg her!

Bygg Reis Deg er messen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg blir presentert. Messen er den største og viktigste møteplassen for det byggende Norge. I løpet av fire dager samler messen mer enn 50 000 besøkende og over 550 utstillere.  18. – 21. oktober på Norges Varemesse. 
GLAVAs standnr: C02-11 Les mer om Bygg Reis Deg 


Se de nominerte til Byggenæringens innovasjonspris