BYGG

GLAVA® bidro blant annet til LørdagsLøftet ved ORKIS Røde Kors ressurssenter, leksehjelp og ungdomssenter. FOTO: LørdagsLøftet

GLAVA® bidrar i LørdagsLøftet

LørdagsLøftet er et prosjekt i Bunde Bygg som gir gratis oppussing av ungdoms- og fritidsklubber og andre oppholdsrom for barn og unge. Vi i GLAVA® bidrar med stor glede.

Gjennom LørdagsLøftet gir BundeGruppen gratis oppussing til noen som fortjener det. Publikum kan foreslå kandidater som trenger et løft.

BundeGruppen er blitt en stor aktør i byggenærinen, og viser dessuten stort samfunnsengasjement. I samarbeid med sine underleverandører trår de til med hammer og sag og gir et skikkelig løft. GLAVA® har bidratt med materialer og fulgt flere av oppussingsprosjektene underveis. 

Det er stort engasjement for å bidra på LørdagsLøftet i regi av BundeGruppen. Foto: LørdagsLøftet

Det er stort engasjement for å bidra på LørdagsLøftet i regi av BundeGruppen. Foto: LørdagsLøftet– LørdagsLøftet er et flott initiativ i byggebransjen, der vi med glede bidrar.
Dette er en fin måte å skape muligheter for barn og ungdom som trenger et godt sted å være på fritida, mener Trond Willy Larsen, distriktssjef og primus motor for LørdagsLøftet i GLAVA®. 

LørdagsLøftet er et flott initiativ i byggebransjen, der vi med glede bidrar.
Trond Willy Larsen, distriktssjef GLAVA®

– GLAVA® har vært en god bidragsyter med isolasjonsmaterialer til prosjektene, forteller Gro Sukkestad i BundeGruppen. I oktober er det gjort en stor innsats med å oppgradere Dragen Fritidsklubb i Lakkegata i Oslo.

På facebook-siden til Lørdagsløftet kan alle følge aktiviteten og dugnadsinnsatsen. Siden 2007 har Lørdagsløftet pusset opp på disse stedene:

2014 – ORKIS Røde Kors Ressurssenter
2013 – Krisesenteret – Oslo
2012 – SAS Juleflyet (ikke oppussing)
2011 – Fattighuset
2010 – Gartnerveien barnehage og rehabilitering på Bekkestua i Bærum
2009 – FOD-gården, Foreningen for Omplassering av Dyr i Akershus
2008 – Eiksåsen MS-hjem.
2007 – Spesialsykehuset for Epilepsi i Sandvika

 

I 2014 pusset LørdagsLøftet opp ORKIS Røde Kors ressurssenter, leksehjelp og ungdomssenter. Nytt danserom var en del av oppgraderingen.
Foto: LørdagsLøftet