Hovedproduktet er Proff 34 BYGG

GLAVA® har utviklet de besete løsningene for energieffektive bygg. Med GLAVA® Proff 34 i veggen får du et sunt og stabilt innemiljø.

GLAVA® I VEGGEN

Norge har et variert klima, med iskalde vintre og glohete somre. For å bygge mest mulig energieffektivt, er det viktig at bygget fungerer som et såkalt klimaskall, der kulda holdes ute og varmen inne – og motsatt. GLAVA® har utviklet de beste løsningene for energieffektive bygg.

GLAVA Proff 34 er en allsidig isolasjon som dekker de fleste bruksområder i et bygg.

GLAVA Proff 34 er en allsidig isolasjon som dekker de fleste bruksområder i et bygg.

GLAVA Proff 34

GLAVA® har utviklet GLAVA® Proff 34, Norges beste og mest solgte standard isolasjonsprodukt for varme,-lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak. GLAVA® Proff 34 er en glassullisolasjon laget med returglass. Fordelen ved å bruke returglass er at det er bærekraftig og gir en energieffektiv produksjon. Glasset er lett å forme, som gjør at vi kan spinne glasset til veldig tynne glassulltråder som øker isolasjonsevnen. Med GLAVA® Proff 34 i veggen får du et sunt og stabilt innemiljø som er enkelt å kontrollere, og som i liten grad blir påvirket av de varierende norske forholdene.

GLAVA Proff 34 er en allsidig isolasjon som dekker de fleste bruksområder i et bygg – men ikke alle. Derfor har GLAVA® utviklet to andre glassull-produkter for å være en allsidig og 360-graders leverandør av isolasjon.

Extrem 32 er GLAVAs absolutt beste produkt med isolasjonsevne i toppklasse.

Extrem 32 er GLAVAs absolutt beste produkt med isolasjonsevne i toppklasse.

GLAVA Extrem 32

GLAVAs absolutt beste produkt med isolasjonsevne i toppklasse. GLAVA® Extrem 32 er spesielt tilpasset slankere konstruksjoner og passivhusstandard. Brukes til varme,- lyd- og brannisolering av gulv, vegger og tak.

GLAVA® Økonomi 38

GLAVA® Økonomi 38 er en av de tre hovedproduktene til GLAVA® som brukes til varme-, lyd- og brannisolering av bygninger. Isolasjonen har ikke de samme termiske egenskapene som annen byggisolasjon fra GLAVA®, men passer perfekt til innervegger og etasjeskillere. Som navnet tilsier er isolasjonen rimeligere enn andre isolasjonsprodukter. Derfor er den spesielt gunstig å bruke til å isolere enkelte områder når et helt bygg skal isoleres.