BYGG

GLAVA® lette byggesystemer

Glassull er verdens ledende isolasjonsmateriale. GLAVAs glassull er laget for å isolere best, med markedets beste isolasjonsevne. 

Lange, tynne og sterke fibre gjør at glassullen blir elastisk og lett å jobbe med.

Vi i GLAVA® har som mål å utvikle byggisolasjon med best mulig isolasjonsevne. Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger. Glassull produseres til ulike bruksområder og formål i flere forskjellige energiklasser og formater. 

GLAVA® har investert 130 millioner kroner i å bygge Europas mest moderne produksjonslinje i Stjørdal. Dette er en av flere investeringer de siste årene for å utvikle miljøvennlige produkter som isolerer best. Glassullproduktene lages med returglass.

Tre ulike energiklasser for ulike bruksformål:

Tallene står for isolasjonsklasse, eller lambda-verdi. Jo lavere tallet er, desto bedre isolerer produktet.

Extrem 32 er i dag det beste produktet vi har. Den har 6 prosent bedre isolasjonsevne enn GLAVA® PROFF 34. Bruker du Extrem 32 får du et betydelig bedre isolert bygg, spesielt tilpasset slanke konstruksjoner.

PROFF 34 er vårt nye standardprodukt og er den meste brukte isolasjonen i klimakonstruksjoner.

Økonomi 38 er et velegnet produkt til innvendige skillevegger og etasjeskillere mellom oppvarmede etasjer, siden det ikke er krav til termisk isolasjon.

Les mer om: Nyttig å vite om glassull