BYGG

I løpet av fire dager samler Bygg Reis Deg mer enn 50 000 besøkende og over 550 utstillere.

Vi ses på Bygg Reis Deg!

Bli med på årets store byggemesse på Lillestrøm! På Bygg Reis Deg står vi sammen med dyktige leverandører i byggebransjen og viser fram de viktigste nyhetene for deg som byggmester, entreprenør, arkitekt og utførende.

Bygg Reis Deg regnes som den mest aktuelle møteplassen for det byggende Norge. Det er ikke rart, for her møtes en mannsterk bransje for å vise fram de mest innovative løsningene akkuart nå. Høstens nyhetslanseringer er en viktig del av Bygg Reis Deg-messen. Bli oppdatert på trender og nye tekniske tilpasninger.

Vi i GLAVA® har også brukt de siste månedene og året til å jobbe fram spennende nyheter. Stadige krav til effektivisering av byggebransjen gir behov for produkter som gjør det enklere å bygge. Vi har utviklet smarte tilpasninger av isolasjon til ulike byggemetoder. Kom innom Bygg Reis Deg, så skal vi vise fram produktnyhetene våre!


På Bygg Reis Deg er GLAVA® alltid synlig til stede.

I GLAVA® jobber vi hele tiden med å sikre deg som byggmester og entreprenør best økonomi på byggeplass. Vi har innarbeidet gode logistikkløsninger og samlast, som gjør dette mulig. Det gir god økonomi i byggeprosjektet og ivaretar miljøet. For GLAVA® er hensynet til miljøet en grunnstein i produksjonen. Glassullproduktene våre lages av returglass. Det vil vi vise og fortelle mer om på messedagene.

Vi ses på Bygg Reis deg 14. til 17. oktober!
GLAVAs påmeldingskode er: I12TW6


Bygg Reis Deg 2015

Bygg Reis Deg 2015

Bygg Reis Deg er messen hvor de beste løsningene for bygg, bolig og anlegg blir presentert. Messen er den største og viktigste møteplassen for det byggende Norge. I løpet av fire dager samler messen mer enn 50 000 besøkende og over 550 utstillere. 14. - 17. oktober 2015 på Norges Varemesse. Les mer om Bygg Reis Deg