close-pop-up.svg

Bygg søppelskur og få en finere gårdsplass

: Bygg et søppelskur for å skjule alle søppeldunkene ute. Med puss på Leca-blokker og kombinert med treverk, kan resultatet bli svært stilig.
De fleste er enige i at søppeldunkene hulter til bulter for ulikt avfall ikke er et vakkert syn. Løsningen er å bygge et søppelskur.

Det er fullt mulig å heve det stygge området med frittstående søppelbøtter ute. Å bygge et søppelskur som skjuler søppeldunkene, hever samtidig hele inntrykket av innkjørselen eller gårdsplassen din – så lenge det gjøres skikkelig. Med Leca kombinert med treverk, kan du bygge akkurat det søppelskuret du trenger og synes er penest. Husk at det bør stå i stil til huset ditt.

Fordeler med søppelskur

Det er ikke bare estetikken som får et løft hvis du bygger søppelskur hjemme. Et skjermende tak over søppeldunkene vil også hindre at snøen legger seg på lokkene om vinteren, slik at du slipper å måke dunkene for snø før du kan tømme søpla. Eller enda verre: fjerne hard is etter at snøen smeltet og frøs til igjen, slik at lokket blir sittende helt fast.

Å starte dagen med å plukke søppel i gårdsplassen før jobb er ingen drømmestart. Tøffe vindkuler klarer heller ikke lenger å velte søppeldunkene etter at du har bygget et søppelskur som beskyttelse.

Orden i kildesorteringen

Søppelskuret kan du bygge i akkurat den størrelsen du vil – åpen eller med dører. Løsningen blir uansett penere og mer renslig enn når dunkene stpr fritt.

Nyttig tips før du bygger søppelskur

Husk å ta høyde for at du kan komme til å trenge mer plass i søppelboden i fremtiden. Ikke lag den nøyaktig på mål med de dunkene du har i dag. Sjekk også med kommunen om planene for fremtidig kildesortering.

Salgsingeniør Weber Gulv

Spesialist teamet Weber Gulv inngår i GLAVA sin salgsorganisasjon, og har synergier på flere områder som påvirkning av beskrivende ledd, teknisk støtte og initiativ på miljø og bærekraft. Vi utvider vår satsning innen gulvavretting og søker en Salgsingeniør som skal bearbeide prosjektmarkedet i Rogaland og Agder. Som Salgsingeniør blir du en del av et målrettet team som er spisset mot prosjektmarkedet for bygg i Norge.

Yttervegg/fasade

– Sommerro House og Villa Inkognito fikk et skikkelig løft

De to antikvariske murbygningene vegg i vegg i hovedstaden har fått den perfekte alderdom etter en storstilt rehabilitering både utvendig og innvendig.

Bygg lysthuset ditt selv

Lysthuset er tilbake i norske hager! Bygg deg et lysthus som ikke må sikres i vindhardt vær, men står grunnstøtt mens du kan slappe av i en behagelig sofa, med levende lys og godt selskap.