Ta et bilde eller en video på byggeplassen din og del det med oss i GLAVA®, så kan ditt bidrag bli en del av vår kampanje. AKTUELT

Ta et bilde eller en video på byggeplassen din og del det med oss i GLAVA®, så kan ditt bidrag bli en del av vår kampanje.

Del din hverdag på byggeplassen

Som håndverker er du vant til å bygge på nye steder med forskjellige forhold og unike omgivelser. Vi i GLAVA® vil se hvordan du har det. Send oss bilder og video!

GLAVAs nye kommunikasjonssatsning skal ha fokus på norske byggeplasser og norske forhold. Derfor trenger vi din hjelp til å dele din hverdag på byggeplass. Uansett hvor det bygges, stort eller smått, hvem som bygger eller hvordan du kommer deg dit synes vi er interessant. Ta et bilde eller video og del det med oss, så kan ditt bidrag bli en del av vår kampanje. Som takk kan du få besøk av oss på byggeplass, og vi tar med oss god mat og drikke. Du vil få en annerledes og minneverdig arbeidsdag!

Hva vi er ute etter

Vi er spesielt ute etter bilder og videoer fra små og store byggeplasser over hele landet, gjerne i unike omgivelser. De aktuelle bildene og videoene kan bli brukt som markedsmateriell, og delt på Youtube og Facebook. 

Dette er en unik mulighet for å vise din hverdag, og kan bidra til å bygge stolthet for hele bransjen.

Del med oss

Del ditt bilde eller video med oss på facebook som personlig melding (PM)

 Eller send oss en mail!

 

Samtykke

Ved å dele dine bilder eller videoer med GLAVA AS, samtykker du at GLAVA innehar rettighetene til å bruke materiellet til markedsaktiviteter for GLAVA AS.