close-pop-up.svg

Gips som tåler en trøkk

Gyproc Habito er en sterk gipsplate som tåler mye, samtidig som du kan henge ting rett på de slette veggene.

 

Gips er det beste valget dersom du vil ha slette vegger i boligen, men mange synes gips tåler lite og at det er vanskelig å henge opp gjenstander på gipsvegger. Siste generasjon gipsplater, Gyproc Habito, løser begge deler.

Siste generasjon gips er skrufast og robust

  • Du kan henge ting rett på veggen uten å forbore eller bruke plugger. En vanlig 5 mm. treskrue holder 40 kilo med god sikkerhetsmargin. Se hvor mye …
  • De er mer enn 10 ganger mer robuste enn vanlige gipsplater, så du trenger ikke tenke på å legge OSB eller andre trebaserte produkter bak gipsen for å få en robust vegg.


Gyproc Habito er en gipsplate, men har altså egenskaper man normalt kun finner i plateprodukter av tre.

Monteringen er den samme som for standard gipsplater ettersom de tilpasses med kniv, festes med gipsskruer og sparkles på tradisjonelt vis. Sammenlignet med fibergips, som er et annet alternativ for robuste gipsvegger, gir platene mindre arbeid ettersom de veier mindre og har en glatt overflate som ikke må helsparkles før maling eller tapetsering.

Siste generasjon gipsplater har også høyere brannmotstand, ekstra god lydisolering og avgir ikke formaldehyd.

Innervegg

Fordelene med Habito for håndverkere

Du trenger ikke lenger treplater i veggen for å få en skrufast overflate. Gyproc har lansert Habito - en ny, ekstra sterk gipsplate som har en skrufast overflate for oppheng av tunge ting.

Tung gjenstand henger på vegg med gipsplaten Gyproc Habito.
Innervegg

Gyproc Habito – en skrufast gipsplate til sterke vegger

Gyproc Habito™ er en gipsplate til innervegger med sterk og skrufast overflate, høy brannmotstand og god lydisolering.

Innervegg

Bygg innerveggen riktig og bo bedre

Det er flere ting du bør tenke på når du skal bygge en skillevegg / innervegg, som for eksempel lydisolering og temperaturskille. Vi gir deg rådene.