AKTUELT

GLAVA® - Ekspert på norske forhold

Helt siden 1935 har vi jobbet for å gjøre norske hus og bygg bedre rustet.

Norske hus skal tåle de skiftende værforholdene i vårt langstrakte land. Fra sprengkulde og snøstorm, orkan og piskende regn til stekende sol og brennhete sommerdager. GLAVA® er Norges ledende totalleverandør av isolasjons-, tettings- og himlingssystemer.

Målet vårt har alltid vært å bidra til bedre inneklima og komfort for det norske folk. Vi tar et betydelig samfunnsansvar fordi vi gjennom våre produkter bidrar til å ta vare på miljøet gjennom et lavere energiforbruk i samfunnet. Våre isolasjonsprodukter består dessuten av 70 % resirkulert glass og produktene våre kan komprimeres betydelig for å spare plass og dermed også transportkostnader. Dette er miljøvern i praksis.

Vår ledestjerne har i alle år vært å ligge i tet. GLAVA® er en viktig premissgiver for stadig bedre isolerte bygg som skaper de beste arbeids- og bomiljøene for folk. Vi har hele tiden ligget i forkant og lagt stor vekt på å utvikle produkter som både er lette i vekt og lette å bruke for de som skal gjøre jobben. Men viktigst av alt; våre produkter har alltid vært og vil alltid være tilpasset norske forhold og norsk byggeskikk.

GLAVA® - Ekspert på norske forhold siden 1935