close-pop-up.svg

Glava® er med når Mads pusser opp

Det skal både isoleres, gulvavrettes og lydtettes når Mads totalrenoverer en leilighet i Oslo. Som komplett leverandør av byggevareprodukter, er Glava selvsagt med på oppussingen.

Mads, bedre kjent som MadsPusserOpp på Instagram, har for vane å kjøpe, pusse opp og selge eiendom. Nå er han i gang med nok en totalrenovering av en leilighet på Grünerløkka i Oslo, en reise han deler med alle sine følgere.

Gjør det lett å pusse opp

Gamle leiligheter og bygårder kan ofte være både skjeve og dårlig isolert. Da er produkter fra Glava gode å ha, og vi slang oss gledelig med på oppussingen. Elektrikeren og hobbysnekkeren deler nemlig smarte tips og triks underveis, for å vise hvor lett det er å pusse opp selv.

- For meg er oppussing livet, og jeg digger å oppgradere ting jeg har, også eiendommer. I denne leiligheten måtte jeg blant annet lekte ned taket for å lydisolere og bevare varmen i rommet, og da bruker jeg gjerne Glava Proff 34, sier Mads Clemmetsen fornøyd.

Til leilighetsprosjektet leverte vi produkter fra alle våre merkevarer. Nå har Mads Glava isolasjon i veggene, rettet opp gulvet med Weber gulvavretting og kan nyte god akustikk og lydskjerming med Gyproc gips i taket. Se hvilke produkter han har brukt lenger ned 👇

Takk til deg som oppgraderer

Vi i Glava heier på Mads og alle dere andre som oppgraderer fremfor å bygge nytt. Da bidrar du til å ta vare på det vi har, og gjenbruke det som allerede er brukt. Ikke bare er det økonomisk for lommeboka, det har og en positiv effekt for miljøet. Så takk til deg som tenker på det!

Les mer om fordelene med å oppgradere her.

Hvem er Mads Pusser Opp?

26-åringen Mads Clemmetsen er utdannet elektriker og selverklært altmuligmann. I sosiale medier deler han både tips, inspirasjon og byggeprosjekter, for å motivere andre til å gjøre ting selv.

Han har gjerne flere prosjekter i luften samtidig, og fyller stadig på med morsom og nyttig lærdom for den som vil være med på reisen. Mer av hobbysnekkeren kan du blant annet se på snart se i Eventyrlig Oppussing på TV3 og snart på Rydderevolusjonen på TV2.

Mads pusser opp med produkter fra Glava
Mads er over gjennomsnittet glad i oppussing, og har ofte et nytt prosjekt i henda. Han bruker gjerne produkter fra Glava i prosessen.

Disse produktene bruker Mads

Glava Proff 34 – Et LETT valg

Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT!
Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med.

Boligbygg

Må etterisolere én million norske boliger – håndverkerne har en nøkkelrolle

Norge har forpliktet seg til å være et nullutslippssamfunn i 2050, som i praksis vil si at alle boliger skal ha energiklasse A. Håndverkere som har kunnskap om klimamålene og kan gi gode energiråd til sine kunder, har et enormt konkurransefortrinn.

Teknisk isolering

Termisk isolering av kanaler

Med kanaler mener vi her sirkulære og rektangulære kanaler for ventilasjonsanlegg både i industriell anvendelse og i ordinære bygninger.