close-pop-up.svg

GLAVA® lanserer Climaver® – en liten sensasjon!

Climaver® ventilasjonskanal kan på mange måter beskrives som en liten sensasjon i det norske markedet. Dette er ventilasjon 2.0!

Climaver® er selvbærende, preisolerte ventilasjonskanaler. De er raske og enkle å installere. Her får du full pakke, enten vi snakker termisk, akustisk, luftkvalitet, eller ubrennbarhet. For ja – ventilasjonskanalene kommer flatpakket!

Knapp.jpg
                                        (UFORPLIKTENDE REGISTRERING)

Vi tok en test. Normalt bruker vi tre timer på verksted for å bygge og isolere en ventilasjonskanal i stål på 1,25 x 1,25 meter. Med Climaver® kanalsystem brukte jeg ni minutter ute på byggeplassen.

Mathias Andersen

Daglig leder i ABS Teknikk AS

Mer effektivt og lett

Climaver® veier under halvparten av isolerte ventilasjonskanaler i stål. Ved å erstatte stål, sparer du miljøet, og det krever færre hender under installering. Men også selve byggingen av kanalen er gjort i en fei! Se hvor kjapt Mathias i ABS Teknikk fikser jobben:

... Men så har han vært på kurs, da. Hør hva han fikk ut av det:

Vil du også spare penger, tid og kroppen for tunge løft? Gjør som ABS Teknikk og få opplæring i montering av Climaver®. Klikk på knappen under for uforpliktende registrering, så kontakter vi deg med mer info om hva kurset går ut på!

Knapp.jpg

Raskere montering

Ikoner.jpg

Climaver® sikrer rask montering. Produktet er preisolert, selvbærende, har lav vekt og kommer flatpakket – på den måten sparer du både plass, energi og tid.

Ferdig isolert ventilasjonskanal

Ikoner3.jpg

Climaver® er preisolert og har overlegne termiske og lydabsorberende egenskaper. Produktet er ubrennbart og har tetthetsklasse D – det sparer både penger og miljø.

Fleksibelt system

Ikoner5.jpg

Climaver® kan bygges og tilpasses på stedet. Kanalene kan forsterkes, tilpasses og kobles mot annet utstyr. Alt av verktøy og festemidler er inkludert.

Climaver bilde2.jpg
Climaver® ventilasjonskanal er lett å tilpasse og kan også kombineres med isolerte firkantkanaler eller spirokanaler.

LES OGSÅ REFERANSEN: Sparte tid, plass og penger

Dette er en innovasjon i det norske markedet.

Kai Håkon Dahl

Salgsingeniør VVS, Glava Isolasjon

Nærbilde av ventilasjonskanaler i tak.
Teknisk isolering

Riktig isolering av rør og kanaler

Med Glava Isolasjon-appen for rør- og kanalisolering kan du være trygg på at du får riktig produkt, tykkelse og lengde for kanalene du skal isolere.

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Bilde av en håndverker som isolerer rør.
Teknisk isolering

Dette bør du tenke på når fyrkjelene byttes ut

Det er ikke lenger lov å varme opp bygg med mineralolje og parafin. Hvis en gammel fyrkjele må byttes ut, er det god butikk for alle å etterisolere rør og varmeanlegg samtidig.