close-pop-up.svg

Glava Trollveggen er utgått fra sortiment

Det isolerte mursystemet Glava Trollveggen er ikke lenger i produksjon, og utgår fra vårt produktsortiment.

Løsningen Glava Trollveggen, bestående av ferdigisolert mur, er ikke lenger i vårt sortiment. Enkelte forhandlere kan imidlertid ha produktene på lager, og nødvendig dokumentasjon og maler ligger fortsatt tilgjengelig på nettsiden vår. Det er bare å ta kontakt med oss hvis det er noe dere savner.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt produktsortiment, og utvikle nye og bedre løsninger for deg som prosjekterer, bygger eller bruker norske bygg. Vi beklager de ulempene dette kan medføre.

Åpenhetsloven i GLAVA

Som kunde eller samarbeidspartner av GLAVA, skal du være trygg på at vi er vårt ansvar bevisst for å ivareta arbeidstaker- og menneskerettighetene i hele vår verdikjede.

Vi søker ekspeditør til vårt sentrallager i Borge

Vi har ledig stilling som ekspeditør ved vårt sentrallager i Borge, og ser etter deg som enten har logistikkerfaring fra et miljø med høyt tempo og stor vareflyt, eller utdannelse innenfor logistikk. Du kan gjerne være nyutdannet. Ettersom sentrallagerets logistikkoppsett er under utvikling ser vi også etter deg som har interesse for fremtidige lederoppgaver.

Lønns- og HR-medarbeider

GLAVA® søker nå etter
Lønns- og HR-medarbeider
som skal ha ansvar for lønnsgodkjenning i GLAVA.