close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Gyproc Håndbok

I håndboken finner du de vesentlige prosjekterings-detaljene til Gyproc systemer. Bruk den for valg av konstruksjoner og detaljløsninger.

 

De tryggeste løsningene i den beste boken

Gyproc Håndbok er et komplett prosjekteringsverktøy for lettbyggeteknikk. Gyproc Håndbok 2018-utgaven inneholder alle opplysninger om Gyprocs eksisterende og nye systemer, produkter, lydnølker, datablader og typedetaljer, produktinformasjon og kompletterende teknisk informasjon.

Bla i Gyproc Håndbok (ipaper)

Last ned Gyproc Håndbok

Monteringshåndboken utgjør en separat del og dokumenterer alle forutsetninger for riktig håndtering og montering av Gyprocs produkter og systemer.

Last ned Gyproc Monteringshåndbok

 

Nyheter

Vær på den sikre siden av stråling med Gyproc X-Ray

Gyproc X-Ray systemets fordeler gjør det til det perfekte valget for røntgenstråle-skjerming på sykehus, klinikker, tannlege- og veterinærkontorer og andre bygninger med krav til stråleskjerming.

Proff 34 – Et LETT valg

Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med.

Teknisk isolering

Lightweight solutions and products for marine/offshore

Glava Marine and Weber Marine's lightweight marine / offshore solutions meet the highest standards and requirements - and deliver high performance combining safety and comfort.