close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Hva er grønn innovasjon?

Grønn innovasjon betyr at vi prøver å gjøre alt det vi driver med litt grønnere.

Bærekraftige råvarer
Når du leverer en tom vinflaske eller en gammel bilrute til gjenvinning, putter vi det inn i isolasjonen vår. Gips som før havnet på deponi, bruker vi til å lage nye gipsplater. Mindre avfall, og mindre behov for helt nye råvarer. Vinn-vinn.

Glava_miljø-ill_ModerneProduksjon.jpg

Moderne produksjon
Smartere energistyring, bedre isolering, mindre utslipp og redusert svinn. Produktene som kommer ut av anleggene våre, bidrar til å spare energi. Vi sparer med måten vi lager dem på.

 

Glava_miljø-ill_HelhetligeLøsninger.jpg

Helhetlige løsninger
Hus som er godt tilpasset norske forhold, slipper ut mindre energi som heller kan brukes til å elektrifisere utslippstunge sektorer. Som å lade elbilen i stedet for å fyre for kråka. Dessuten er de bygget for å vare. Flere nybygg vil aldri løse klimakrisen. Da må vi passe bedre på de som allerede står her.

Glava_miljø-ill_EffektivLogistikk.jpg

Effektiv logistikk
Vi komprimerer isolasjonen vår ned til en femtedel av bruksvolum. Det betyr i praksis at pakkene tar mindre plass, og gir færre biler på veien. Færre kjøreturer, gir mindre utslipp.

 

Om isolasjon og bærekraft i GLAVA®

GLAVA-familien

Sammen for norske forhold

Vi har samlet Glava Isolasjon, Weber og Gyproc i én familie! Hvordan vil du som kunde merke det?

Dette glasset gjør at vi kan isolere veggen din og spare energi

Å bygge bærekraftige bygg handler mye om å bruke miljøvennlige råvarer. I GLAVA® er resirkulering en viktig del av innsatsen for å holde energibruken nede. Her er historiene som viser hva vi mener med det.

Blåseisolasjon

Null utslipp, mye overskudd

Ved Sintef sin ZEB Flexible Lab i Trondheim er det miljøegenskapene som har bestemt valg av produkter. Dermed ble det Glava-produkter i tak og vegger.