GLAVA Proff 34 isolerer best

Isolerer best

Vi i GLAVA® har som mål å utvikle byggisolasjon med best mulig isolasjonsevne. Vi gjør det lett for deg som håndverker å bygge energieffektive næringsbygg og boliger.

Gjennom generasjoner har vi i GLAVA® utviklet isolasjon for norske forhold. På den måten bidrar vi til å lage de mest komfortable og energieffektive byggene. Det er det isolasjon handler om. 

GLAVA® PROFF 34 er vårt nye hovedprodukt, med ni prosent bedre isolasjonsevne enn A37.
PROFF 34 brukes som varme- og lydisolering av gulv, vegger og tak i nye og eldre bygninger. 

Utviklet for å isolere best
GLAVA® har investert 130 millioner kroner i ny produksjonslinje i Stjørdal, Europas mest moderne produksjonslinje for glassullproduksjon. GLAVA® jobber hele tiden for å utvikle produkter som isolerer best og er lette å bygge med.

Investerer i innovasjon
Investering i nye produksjonsanlegg i Stjørdal og Askim betyr mer energieffektiv og rasjonell produksjon av glassullprodukter. Bedre produktegenskaper er et viktig ledd i satsingen. 

 – Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger, sier Henrik Norland, produktsjef for Bygg i GLAVA®.

Optimaliseringen av produktet, for å oppnå bedre isoleringsevne, har også gitt endra bedre spenst og formfasthet, noe som gjør monteringsarbeidet enklere.  

Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger.
Henrik Norland, produktsjef for Bygg i GLAVA®


Se hvordan glass blir til glassull

Lurer du på noe. Ta kontakt med en av våre dyktige fagfolk, så hjelper vi deg.

Hold deg oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev.