KOMPAKTE TAK

Vær smart i konkurransen om å vinne NM i taktekking i Trondheim. Her er seks gode tips fra GLAVA .

GLAVAs vinnertips til NM i taktekking

Vi lader opp til NM i taktekking i Trondheim. Her er noen råd som hjelper laget ditt i konkurransen. Gå for gull!

Som i tidligere norgesmesterskap, er taktekkeroppgaven som skal løses hemmelig fram til konkurransen starter. Disse rådene kan imidlertid komme godt med for laget.
Systematiser arbeidet:

Hvert lag skal løse oppgaven i en bås. Det kan fort bli trangt for tre personer dersom det ikke er system i arbeidet. Sorter materialene og verktøyet for bedre oversikt og mindre henting.
Fordel oppgavene:

Så fort laget har fått oversikt over oppgaven som skal løses, er det lurt å avtale hvem som gjør hva. Slik unngår dere dobbelt arbeid og misforståelser underveis. Én kan for eksempel tilrettelegge, mens andre konkrete arbeidsoppgaver fordeles på de to andre lagmedlemmene. 

 
Kontroller at alt er på plass:

Sjekk at dere har fått alt verktøy og utstyr som er pålagt å ha for å utføre oppgaven. Har dere nødvendig verneutstyr? Bør det benyttes beskyttelse hvis dere må tråkke på materialene?
Ikke slurv:

Hold hodet kaldt og gjør jobben skikkelig selv om det er en konkurranse på tid. Slurv gir et dårlig resultat dommerne ikke vil like, både når det gjelder kvalitet og utseende. I mange tilfeller fører det også til mer arbeid.
Les anvisningene:

Husk at ulike produkter har ulik monteringsanvisning. Følg anbefalingene!
Følg taktekkernormen!

Psst!


Har du fått med deg at GLAVA® har lansert GLAVA® Robust lamell – markedets letteste løsning for kompakte tak?

GLAVA® ønsker dere lykke til i konkurransen!

24.-25. mai i Trondheim

NM går av stabelen 24.-25. mai i Trondheim. Torsdag er det NM i taktekking for lærlinger, mens NM for taktekkere går av stabelen dagen etter. Les mer om taktekker-NM her.