GLAVA@ er totalleverandør av isolasjon til tak- og terrasseløsninger. KOMPAKTE TAK

GLAVA@ er totalleverandør av isolasjon til tak- og terrasseløsninger.

Totalleverandør på isolering av tak

Som totalleverandør av isolasjonsløsninger til bærekraftige tak, dekker vi alt du trenger for en enklere arbeidsdag på taket.

Vi tilbyr et bredt produktspekter for de beste takløsningene, levert sammen med rådgivning og effektiv logistikk. På den måten sikrer vi god flyt i prosjektet for deg som takentreprenør og taktekker – helt fra tegning og beregning, til leveranse og lett håndtering på taket.

 

Slik jobber vi med helhetlige løsninger for isolering av tak

  

Glavas glassull lages med returglass.

Glavas glassull lages med returglass.

4 gode grunner til å velge GLAVA® til tak

 

Bærekraftige tak

GLAVAs glassullprodukter er laget med opptil 80 prosent resirkulert glass. Dette gjør et stort utslag på målingene som gjøres i forbindelse med miljødeklarasjoner, og gjenvinningen bidrar til svært gode EPD-tall. Glava Isolasjon er også veldig effektiv, og leverer ofte de beste U-verdiene på tross av lavere vekt. Dette gjør vår isolasjon til en av de mest bærekraftige på markedet.


  

 

 

Produkter

GLAVA Isolasjon tilbyr et bredt produktspekter og trykkfaste takløsninger med høy kvalitet for alle typer tak. Som kunde kan du velge de løsningene du trenger og kun forholde deg til én leverandør.

 

Logistikk

Med egen produksjon og stor lagerkapasitet skal du være trygg på at vi hele tiden har de produktene du trenger til ditt prosjekt. Med egen transport får du de produktene du trenger levert direkte på byggeplass i ett eneste lass. Produktene er dessuten komprimerte og lette i vekt, noe som sparer både transport og miljø.

Men god logistikk handler ikke bare om frakt til byggeplass, men også på byggeplass. Når produktene er lette å jobbe med er de enklere å håndtere, slik at du får en bedre arbeidshverdag på taket.

 

 

Rådgivning

I Askim har vi et eget tegnekontor som beregner løsninger for tak og terrasser, og som gir råd om riktig byggemetode. Våre tegnere har høy kompetanse og lang erfaring, og legger stor vekt på effektiv arealutnyttelse og bærekraft i sine beregninger. Tjenesten er i første omgang gratis, og gjør det enklere for kunden å finne de beste løsningene til sitt prosjekt.

 

Vi tegner og beregner løsninger for tak og terrasser

Dette hjelper vi deg med på tegnekontoret

I Askim sitter en egen avdeling med tegnere som beregner og planlegger takløsninger, og fyller inn viktig informasjon om konstruksjonen. Her kommer de frem til en fullstendig tegning av takkonstruksjonen med en produktliste. I tillegg får kunden, som ofte er takentreprenør, en tegning med platenummer for å gjøre arbeidet enklere. Tjenesten er i første omgang gratis, og gjør det enklere for kunden å finne de beste løsningene til sitt prosjekt.