close-pop-up.svg

Lager racingverksted med Glava Isolasjon og Gyproc i veggen

Den gamle stallen skal bli et varmere racingverksted
Racerbilsjåføren Stian er i gang med å bygge om en gammel stall til et mer energieffektivt verksted. Da må bygget etterisoleres med produkter fra GLAVA Isolasjon og Gyproc.

Stian Paulsen (33) er en av mange som har kastet seg på oppussingstrenden mens samfunnet har stått stille. I påvente av å få satt seg bak rattet igjen, har han vært opptatt med å oppgradere og bygge nytt verksted.

Til vanlig driver racerbilsjåføren fra Fredrikstad med baneracing i Europa, og kjøper, fikser og selger kollisjonsskadde biler.

Raske biler har derimot blitt byttet ut med snekkerbukse, isolasjon og gipsplater, når etterisolering av nytt verksted står for tur.

- Dette vil bli en helt annen verden da. Selv med kun fem centimeter isolasjon vil det merkes godt og bli mye, mye bedre, sier Paulsen energisk.

Bygget var opprinnelig en stall, med vegger bestående av 25 cm tykke Leca-blokker. Høyt varmetap har derfor vært en utfordring, som nå skal tas tak i. Til jobben falt valget på Glava Proff 34, som er blant landets mest brukte isolasjon. På utsiden har han gått for GU-gipsplater fra Gyproc.

Les også: GLAVA® er med når Mads pusser opp

Se byggeprosjektet på YouTube

Kamera har vært med på byggingen, og hele prosessen kan du nå se på vår YouTube-kanal eller lenger ned på siden 👇

Paulsen er ærlig på at han er hverken snekker eller faglært, men vært glad i å finne ut av ting selv. Når han stod fast brukte han rådgivning fra GLAVA®, som tilbys alle som bygger med våre produkter og trenger fagekspertise.

Se første episode her

Se alle episodene på YouTube-kanalen vår her.

Disse produktene har Stian brukt:

Glava Proff 34

Gyproc GU 9 VPL gipsplater

Gyproc QM-STW 32 quick skruer

Glasroc X Sealing Tape

GLAVA® er med når Mads pusser opp

Det skal både isoleres, gulvavrettes og lydtettes når Mads totalrenoverer en leilighet i Oslo. Som komplett leverandør av byggevareprodukter, er GLAVA® selvsagt med på oppussingen.

Vi søker ekspeditør til vårt sentrallager i Borge

Vi har ledig stilling som ekspeditør ved vårt sentrallager i Borge, og ser etter deg som enten har logistikkerfaring fra et miljø med høyt tempo og stor vareflyt, eller utdannelse innenfor logistikk. Du kan gjerne være nyutdannet. Ettersom sentrallagerets logistikkoppsett er under utvikling ser vi også etter deg som har interesse for fremtidige lederoppgaver.

Lønns- og HR-medarbeider

GLAVA® søker nå etter
Lønns- og HR-medarbeider
som skal ha ansvar for lønnsgodkjenning i GLAVA.