AKTUELT

Thermohaller som er produsert på Krøderen og isolert med GLAVA er nylig levert som flyhangarer til Chicago Rockford International. Her er hangarene under bygging.

Leverer isolerte flyhangarer til Chicago

På lille Krøderen i Buskerud produseres plasthaller for et stort internasjonalt marked. Et godt samarbeid med GLAVA® har gitt Rubb et konkurransefortrinn.

Sammen med GLAVA® har Rubb funnet en god løsning på levering av ferdig isolerte plasthaller, blant annet for bruk som flyhangarer på Chicago Rockford International. En felles produktutvikling med GLAVA®, med tilpasning av skreddersydde isolasjonsmatter, har gitt gode leveranser for Rubb. Flere prestisjeprosjekter står på ordrelisten.

Det er store flater som isoleres med GLAVA® før transport til byggeplass. Her er deler til en større thermohall i Norge, isolert med 100 mm Glava Proff 34, ubrennbar isolasjon.

Det er store flater som isoleres med GLAVA® før transport til byggeplass. Her er deler til en større thermohall i Norge, isolert med 100 mm Glava Proff 34, ubrennbar isolasjon.

Sikrer kvalitet med skreddersøm
– Vi er opptatt av å levere produkter som ivaretar bruken av thermohaller på en god måte, og ønsker naturligvis ikke å gå på akkord med kvaliteten. Det har derfor vært viktig for oss å få til et samarbeid med GLAVA®, som kan levere isolasjonsruller utenfor standardstørrelse. Til bygging av thermohaller bruker vi isolasjon som er nøyaktig tilpasset bredde og tykkelse, for å ivareta enkelhet og samtidig sikre god isolasjonseffekt, forklarer Jan Arne Hansen, daglig leder i Rubb AS. Bedriften forventer en omsetning på 70 millioner kroner i 2016.Ubrennbar isolasjon
– Ikke minst opplever vi at utenlandske selskaper er opptatt av god materialbruk, og stiller krav til at det brukes ubrennbar isolasjon. Her er det viktig for oss at GLAVA® er en leverandør som tilfredsstiller disse kravene.


GLAVA® gjør oss konkurransedyktige.
Jan Arne Hansen, daglig leder Rubb AS 


Isoleringen i produksjonen på Krøderen foregår etter Rubbs patenterte metoder.

Isoleringen i produksjonen på Krøderen foregår etter Rubbs patenterte metoder.

Verdifullt samarbeid
Hansen verdsetter det industrielle samarbeidet Rubb har med GLAVA®.
– De gjør oss konkurransedyktige, forsikrer Jan Arne Hansen.
I GLAVA® er innstillingen å være fleksibel for å lykkes med godt samarbeid.
– I noen tilfeller er våre standardprodukter ikke utformet optimalt for kundens konstruksjoner. Slik er det også for konstruksjonene til RUBB. Derfor har vi jobbet sammen for å finne fram til et godt totalkonsept. I dette tilfellet er løsningen å gjøre noen tilpasninger av produktet fra GLAVA®, og at isoleringsmetoden justeres ute hos RUBB. På den måten blir sluttproduktet konkurransedyktig, forklarer John Arne Bakke, teknisk sjef i GLAVA®.

 

–  For oss er dette et spennende samarbeid og et godt eksempel på hvordan felles tilpasninger verdiøker leveransen. Vi er alltid med på å jobbe innovativt for å strekke oss litt lenger, der vi ser det er mulig, sier John Arne Bakke.

For oss er dette et spennende samarbeid og et godt eksempel på hvordan felles tilpasninger verdiøker leveransen.
John Arne Bakke, teknisk sjef GLAVA®

RUBB AS

  • Rubb plasthall, også kalt Rubbhall, er leverandør av flyttbare plasthaller, PVC-kledde bygninger og Thermohall; isolerte strukturer til industrielle, kommersielle og militære markeder.
  • Thermohallene isoleres med GLAVA isolasjonsruller i spesialtilpasset størrelse.
  • Rubb har over hundre års erfaring med å bygge plasthaller. All isolering foregår etter Rubbs patenterte metoder.
  • Rubb AS er etablert på Krøderen med produksjon til norske og internasjonale markeder. Rubb har i Norge 22 ansatte og en forventet omsetning på 70 millioner kroner i 2016. Rubb AS er en del av det internasjonale selskapet Rubb Building Systems. Rubb Gruppen har en omsetning på nærmere 350 millioner kroner.