close-pop-up.svg

Merkevarene våre samles under paraplyen Glavagruppen

Glavagruppen er et merkevarehus bestående av kjente merkevarer som Glava Isolasjon, Gyproc og Weber.

Du har kanskje lagt merke til at vi bruker begrepet Glavagruppen, blant annet på nettsiden vår? Ved å samle alle våre merkevarer under et felles begrep, håper vi det gjør det enda lettere å forstå at vi er en gruppe bestående av flere kjente merkevarer, som Glava Isolasjon, Gyproc og Weber. 

Glavagruppen er et merkevarehus, med merkevarer som er toneangivende i den norske byggebransjen. Vi produserer, rådgir, markedsfører og selger løsninger som bidrar til en mer effektiv og bærekraftig byggebransje. 

Merkevarer for bedre bygg 

Glavagruppen består av flere kjente merkevarer, med Glava Isolasjon, Gyproc og Weber som de tre største i det norske markedet. Leca og Ecophon er andre kvalitetsmerker du finner i hos oss. Som en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, kan vi plukke de beste innovasjonene, teste og videreutvikle dem, spesielt for norske forhold. 

Les mer om Glavagruppen her

Om Glava Isolasjon

Glava Isolasjon er Norges største leverandør av isolasjonsprodukter til varme-, lyd- og brannisolering. Glava Isolasjon lager produkter med glassull, og utvikler løsninger spesielt for norske forhold. Les mer om Glava Isolasjon her.

Om Gyproc

Gyproc produserer og leverer byggesystemer med gipsplater og stål, til inner- og yttervegger, stålbjelkelagskonstruksjoner, akustiske himlinger og vegg- og takkonstruksjoner. Målet er å gjøre byggeprosessen så effektiv som mulig, med optimale sluttresultater. Les mer om Gyproc her.

Om Weber

Weber produserer og leverer sparkel, avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og Leca til norske bygg. Med spesialkompetanse og innovative løsninger, blir prosessen effektiv og bærekraftig. Les mer om Weber her.

Bygg lysthuset ditt selv

Lysthuset er tilbake i norske hager! Bygg deg et lysthus som ikke må sikres i vindhardt vær, men står grunnstøtt mens du kan slappe av i en behagelig sofa, med levende lys og godt selskap.

Bygg søppelskur og få en finere gårdsplass

De fleste er enige i at søppeldunkene hulter til bulter for ulikt avfall ikke er et vakkert syn. Løsningen er å bygge et søppelskur.

Interiørbloggeres blomsterkasse – bygg den selv!

Bloggeren Vibeke Langørgen blogger om interiør. Hun kastet også et blikk på hagen og bygget en blomsterkasse i Leca med puss. Her er hennes beskrivelse og bilder.