close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Mørtel for småskader – Weber Outdoor Repair

Weber Outdoor Repair er del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Outdoor Repair er en reparasjonsmørtel til småskader eller hull på vertikale og horisontale betongflater, både ute og inne.

Weber Outdoor Repair er ditt ess i ermet for å fikse de irriterende småskadene du ser hver dag, men som du aldri får gjort noe med. Med Outdoor Repair fikser du skadene for godt! Det er også veldig enkelt å bruke. Følg instruksjonene på pakken, og tilsett en skvett vann.

Da får du en fast og formbar mørtel som kan påføres vertikale og horisontale flater uten at det renner. Outdoor Repair kan brukes alene, eller i kombinasjon med Weber Multiglue eller Weber Quickrep. Weber Outdoor Repair er et DIY-produkt (do it yourself), en produktsjanger som er blitt veldig populær de siste årene. Det er lett å skjønne hvorfor. Det er mer lønnsomt og ikke minst gøy å fikse ting selv. Med Outdoor Repair er det blitt enklere å fikse ting selv enn noen gang!

Bruksområder 

Med Weber Outdoor Repair kan du fikse det meste. Du kan for eksempel bruke mørtelen på betongsokler, trapper og søyler. Betonger er sikker og holdbar for både innendørs og utendørs bruk. Sjikttykkelse 2-30 mm, og opp til cirka 50 mm for fylling av hull. Fås i poser á 5 og 15 kg.

Moertel-for-smaaskader_Weber-Outdoor-Repair_kampanjebilde_DIY-produkter_630x370px[1].jpg

Brukertips 

Outdoorrepair_5kg.jpg

Betongflater skal rengjøres grundig. Skadet betong eller belegg fjernes. Eksponert stål beskyttes med f.eks korrosjonsbeskyttende maling/mørtel. Fukt underlaget rett før arbeid startes. Arbeidet kan begynne når vannet er fullstendig absorbert av strukturen. Overflaten må være «matt fuktig» når påføringsarbeidet begynner.  

Fakta om Weber Outdoor Repair 

 • For vertikale og horisontale betongflater

   

 • Reparasjon av småskader og hull 
 • Innendørs og utendørs 
 • Pakker á 5 og 15 kg 
 • Betongsokler 
 • Trapper 
 • Søyler 
 • Frostbestandig 
 • Betongfarge

 

Yttervegg/fasade

Hagedesigner og murer Darren Saines: – Leca er ryggraden i hagen

– Bruk fleksible Leca med murpuss for å skape drømmerommet utendørs. Sørg bare for å beskytte mot fukt!

Yttervegg/fasade

Hobbybetong for håndverk – Weber Hobby Concrete

Weber Hobby Concrete er en del av en serie nye murprodukter for hjemmefiksere. Hobbybetongen er en lett anvendelig tørrbetong for håndverksstøping av bruks- og pyntegjenstander til hus, hytte og hage.

Innervegg

Listefritt med gipsplate som foring

Listefritt er en trend, og spesielt i boliger i moderne stil ønsker mange rene linjer uten å bruke lister rundt vinduer og dører.