Fordi Norge er vår byggeplass

GLAVA® er spesielt utviklet for norske forhold. Men hva mener vi egentlig med det? Utforsk siden, del dine erfaringer og kom tettere på GLAVA® og Norge – vår byggeplass.

 

 

NATUR SOM ER VERDT Å TA VARE PÅ

Norge har en helt unik og variert natur det er verdt å ta vare på. For å bevare det, er det viktig å sørge for at klimaet vårt har det bra. GLAVA bidrar til et sunnere klima ved å bruke resirkulerbare materialer til produksjon av markedets beste isolasjonsprodukter. Faktisk står boliger hele 40 prosent av all CO2-utslipp i Norge. Ved å etterisolere kan vi redusere dette tallet betraktelig.

SUVERENE EGENSKAPER

Det er ikke bare den høye isolasjonsevnen som gjør at GLAVA® har markedets beste isolasjonsprodukter. Ved å være der det bygges, og ved å høre på de som faktisk bygger, lager GLAVA® produkter med suverene egenskaper. Med lav vekt, stor komprimering, god logistikk og enkel håndtering er GLAVA® isolasjon kjent som håndverkerens favorittisolasjon.

 

 

Oppfyller kravene

Det settes hele tiden nye tekniske krav til byggverk. GLAVA® prøver hele tiden å være i forkant av norske standarder, anvisninger og forskrifter. På den måten kan vi være med på å sette nye krav for hele bransjen. 

Lages i Norge

GLAVA® er et norsk industriselskap, eid av Saint-Gobain, med produksjonsanlegg i Askim, Stjørdal og Spydeberg. Salg, markedsføring og kundeservice er organisert sentral i Oslo og med lokale representanter over hele landet.