close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Ny selvklebende hjørneprofil til alle vinkler

Nå er det mulig å få perfekte ut- og innvendige hjørner på gipsvegger, uansett vinkel, med AquaBead Flex Pro.

AquaBead Flex Pro er det nyeste tilskuddet til lett monterte profiler for gipsveggers hjørner, avslutninger og kanter. Disse hjørneprofilene er meget lette å håndtere og bearbeide. Man trenger verken festemidler eller spesialverktøy for å montere profilene. Akkurat som de andre AquaBead produkter, er det lett å kappe Flex Pro til ønsket lengde med en grov saks. Det selvklebende papiret aktiveres av vann som sprayes på. Limet har eksepsjonelt god klebeevne. Profilen kan sparkles etter bare 30 minutter. Dens hullperforering sørger for at sparkelmassen forsegler profilen permanent til veggen. 

Flex Pro forenkler montasje mot kartongkledd gips og ferdig overflate, også for innvendige hjørner i ulike vinkler. Du får et perfekt sluttresultat.

 

Innervegg

Listefritt med gipsplate som foring

Listefritt er en trend, og spesielt i boliger i moderne stil ønsker mange rene linjer uten å bruke lister rundt vinduer og dører.

Innervegg

Få slette vegger med gipsplater fra Gyproc

Slette gipsvegger som er sparklet, malt eller tapetsert danner et rolig bakteppe for resten av interiøret. Men hvilken gipsplate egner seg best?

Driftsoperatør

Til vår glassullfabrikk i Stjørdal søker vi Driftsoperatør