Personvern for nyhetsbrev i GLAVA® AKTUELT

GLAVA® tar personvern på alvor. Bli kjent med hvordan vi håndterer personlige data i markedsføringen.

Vi vil gjerne ha deg med videre!

Vi har lyst til å fortsette å sende deg nyheter på mail. Gjør deg kjent med hvordan vi håndterer personlige data i marekdsføringen, i tråd med nye regler for personvern. Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra GLAVA®, kan du melde deg av ved å klikke på linken i bunn av nyhetsbrevet. Vi ønsker deg god sommer:-)

GLAVA® tar personvern på alvor. I forbindelse med at personvernforordningen (GDPR) trer i kraft, har GLAVA® gjort en rekke tiltak for at våre kunder skal være trygge på at vi behandler personlige opplysninger på en forsvarlig måte.  

I GLAVA® og Saint-Gobain har vi oppdatert vår persondatapolitikk. Vi vil gjøre deg oppmerksom på de nye reglene for håndtering av personlige data i markedsføringen.
Les mer på personvern i GLAVA® om hvordan vi beskytter dine data, og hvilke data vi samler inn og bruker.

Still oss spørsmål om personvern
Du er påmeldt vårt nyhetsbrev, og vi ønsker fortsatt å sende deg gode nyheter. Få nyheter om det som er viktig for deg som håndverker, rørlegger, byggmester, entreprenør, ingeniør, arkitekt - eller deg som er interessert i alt om bygg. Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra GLAVA®, kan du melde deg av ved å klikke på linken i bunn av nyhetsbrevet.

Vennligst still spørsmål om retningslinjene til vårt personvernombud: gdprno@saint-gobain.com

Vi ønsker deg god sommer!