close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Vi dobler gulvkapasiteten i Bergen-området

Webers pumpebil foran et massivt byggeprosjekt
Etter økt etterspørsel, ble kapasiteten for pumpebil med Weber gulvavretting doblet i Bergen og omegn fra mars.

Vår pumpebil som allerede besørger Norges nest største by, har lenge hatt det svært travelt. Fra mars får den derfor på permanent basis selskap av nok en Weber pumpebil til store og mellomstore gulvprosjekter. 
 
– Bergensområdet har bestandig vært under press og vi har årlig levert flere tusen tonn gulvavretting hit. Pumpebilen, med en kapasitet på 20 tonn i timen, har nærmest levert døgnet rundt, også i helger. Nå har vi kommet til et veiskille og supplerer med én ekstra pumpebil, sier driftssjef for gulv, Øystein Oppebøen i Weber.

Tett samarbeid med transportør

Weber har et veletablert samarbeid med JS Transport AS, som drifter og kjører pumpebilen i Bergen. 
 
– Samarbeidet er essensielt for kvaliteten på pumpetjenesten som leveres, og det er derfor helt naturlig at også bil nummer to innlemmes i operasjonen til JS Transport AS, sier Oppebøen.

Effektiv gulvlegging med pumpebil

Pumpebilene fra Weber kan betraktes som rullende fabrikker som kommer til avtalt tid og blander produktet ferdig på byggeplass. Det gjør logistikken og gulvjobben enkel og rask for entreprenørene, samt nærmest eliminerer svinn og avfall fra leveransen. Pumpebilen trenger kun å kobles til vann for å levere ferdig blandet gulvavretting ut slange. Med hjelp fra et avansert blandingssystem og styringspanel sørger sjåføren for det perfekte blandingsforholdet med riktig flyt til prosjektet. 

– Trenden de siste årene har vært stadig større jobber der det pumpes større gulvarealer på én gang. Pumpebilene kan levere kontinuerlig i timevis, så lenge det etterfylles med tørrpulver i form av bulkbiler. Rekorden på én dag er godt over 200 tonn i en pumpeseanse, sier Oppebøen. 

Tilpasset fossilfrie byggeplasser

Weber har i dag 15 egne pumpebiler fordelt rundt i landet, som alle kan kobles til byggestrøm dersom det skal leveres på fossilfrie byggeplasser. Dersom strøm ikke er tilgjengelig, er bilene også utstyrt med moderne Euro6-motorer som kan kjøre på biodiesel. Dette gjør fossilfrie leveranser mulig der det er et ønske eller krav.  

Her trafikkerer Webers pumpebiler :

  • 8 i Lillestrøm 

  • 1 i Kristiansand 

  • 1 i Stavanger 

  • 2 i Bergen 

  • 1 i Trondheim 

  • 1 i Harstad 

  • 1 i Vestnes 

Gulv

Ligger et ingeniørhode foran nye lydkrav til gulv

Kjenner du til de nye lydkravene for gulv mellom boliger? De kan bli vanskelig å tilfredsstille med tradisjonell gulvlegging.

Gulv

Gjør det selv - lydisoler gulv eller himling

Gipsplater har gode lydisolerende egenskaper, og er derfor velegnet til lydisolering av eksisterende konstruksjoner.

Hva er grønn innovasjon?

Grønn innovasjon betyr at vi prøver å gjøre alt det vi driver med litt grønnere.