close-pop-up.svg

Ingenting er tilfeldig med Glava Proff 34

La oss forklare hvorfor

Vi bor i Norge

Og nettopp derfor har vi utviklet isolasjonen til å isolere bedre enn kravet til annen standard isolasjon, som har lambdaklasse 37. Glava® sitt 34-tall er ikke der uten grunn. Jo lavere tall, desto bedre isolasjonsevne – eller lambdaklasse, om du vil.

37 VERSUS 34 

Det er ni prosent bedre isolasjonsevne. Et lite tall, isolert sett, tenker du? Nei, tenk på energibesparelsen hvis alle bygg og boliger ble isolert med isolasjon som har ni prosent bedre isolasjonsevne. 60 prosent av strømbruken vår går med til oppvarming, og med dagens strømpriser er energireduserende tiltak noe alle burde engasjere seg i. Faktisk er noe av det mest lønnsomme og bærekraftige vi kan gjøre, er å oppgradere det vi allerede har.. 

glava-proff34.jpg
Returglassmerke_RGB.png

PS! Visste du at Glava er laget med opptil 80 prosent returglass? Det også er bra for miljøet.

Lett, lett å jobbe med og lett å montere

Dette er viktige egenskaper. Glava Proff 34 er minst 40 prosent lettere enn annen standard isolasjon. I tillegg er Isolasjonen komprimert 5:1. Det har mye å si når du skal frakte og bære. Det at vi reduserer frakt- og lagringsvolum øker effektiviteten og miljøgevinsten.

glava-isolasjon-komprimert.jpg

Glava Proff 34 er lett å montere fordi vi har sørget for mer spenst og elastisitet enn andre produkter. Det gjør at isolasjonen er lett å tilpasse og sitter bedre i bjelkelag og stenderverk ved montering.

La oss oppgradere Norge

Ved å etterisolere eldre boliger kan vi redusere energibehovet vesentlig, og i noen tilfeller halvere energibruken. Høye strømpriser er kommet for å bli, så et godt råd til alle med en eldre bolig er å etterisolere. Ved å rehabilitere de 700.000-800.000 dårlig isolerte eneboligene som finnes i Norge, kan vi utgjøre en enorm forskjell. Derfor takker vi alle som er med på å oppgradere Norge.

glava-poff34_firhjuling.jpg

Takk for at du deler

I våre sosiale kanaler er det mange som deler erfaringer, bilder og småting fra byggehverdagen. Det setter vi alle pris på. Følg oss videre og del gjerne din arbeidshverdag med oss:

Glava på Facebook
Glava på Instagram

Byggisolasjon

Isolerer hyttevegger i vinterland

Årlig bygges det mellom 4.000 og 4.500 nye hytter i Norge. Veldig mange av disse har Glava Proff 34 i veggene.

Teknisk isolering

CLIMAVER® - et selvbærende isolert kanalsystem

Kanalplatene er utviklet for ventilasjon og klimaanlegg, og er laget av glassull for å oppnå lav vekt samt effektiv og enkel montering av et pré-isolert kanalsystem.

Glava® lette byggesystemer

Glassull er verdens ledende isolasjonsmateriale. Glava glassull er laget for å isolere best, med markedets beste isolasjonsevne.