close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Proff 34 – Et LETT valg

Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med.

 

Det er flere tungtveiende argumenter for å velge Glava Proff 34 når du skal isolere.

glava_proff34_dame.jpg

Argumentene er imidlertid det eneste som er tungt - resten handler om lett.

Det mest opplagte handler naturligvis om at isolasjon av glassull er lett i vekt. Det gir noen innlysende fordeler, ikke minst for rygg og armer. Pakkene er dessuten komprimerte, sånn at logistikken blir effektiv - ikke minst er isolasjonen lett å håndtere internt på byggeplassen. Spensten i hver enkel isolasjonsplate sørger på sin side for at monteringen går lett for seg.

Legg til at Glava Proff 34 isolerer bedre enn andre standardprodukter (A37), så er i grunn valget veldig enkelt. Eller lett, om du vil.

I GLAVA® har vi som mål å utvikle byggisolasjon som er lett å håndtere og isolerer best.

Visste du forresten at Glava Proff 34 er laget med returglass? Gamle vinflasker, syltetøyglass og bilruter får nytt liv i fabrikkene i Askim og Stjørdal, og gir dermed en ekstra miljødimensjon til isolasjonsjobben. Glava Proff 34 lages med opptil 80 prosent resirkulert glass, noe som bidrar til mindre utslipp og et godt miljøregnskap på byggeprosjektet.

Les mer om miljø i GLAVA 

glava_proff34_mann.jpg

Lett å jobbe med
Glava Isolasjon har lette isolasjonsprodukter til alle typer bygg.

Lett å håndtere
Lette og komprimerte produkter gir enkel håndtering på byggeplass og mye isolasjon i hver pakke.

Lett å montere
Produktet er fast i formen og har god spenst. Det gjør at produktet holder seg bedre på plass i bjelkelag og stenderverk ved montering.

Lett å frakte
Komprimering 5:1 gjør at vi kan kjøre én bil i stedet for fem. Det reduserer miljøbelastningen!

Isolerer best
Glava Proff 34 er utviklet for å isolere best, med ni prosent bedre isolasjonseffekt enn annen standard byggisolasjon (A37).

Isolasjon handler om energi, miljø og komfort. Ved å isolere med bedre isolasjonsevne oppnår vi bedre inneklima og lavere energiforbruk i norske bygg og boliger.

Henrik Norland

Produktsjef for Bygg i GLAVA®

Isolering med lavere lambda, som med Proff 34, gjør at bygget blir merkbart mer energieffektivt – eller at du kan bygge slankere vegger.

Byggisolasjon

Isolerer hyttevegger i vinterland

Årlig bygges det mellom 4.000 og 4.500 nye hytter i Norge. Veldig mange av disse har Glava Proff 34 i veggene.

Innervegg

Bygg innerveggen riktig og bo bedre

Det er flere ting du bør tenke på når du skal bygge en skillevegg / innervegg, som for eksempel lydisolering og temperaturskille. Vi gir deg rådene.

Direktør Digital utvikling og IT

Digital transformasjon - Endringsledelse - Innovasjon
Ønsker du å arbeide med digital utvikling i byggenæringen?

Glava søker nå etter en dyktig endringsleder som skal lede bedriften gjennom en digital transformasjon og sørge for at Glava blir digitalt ledende i byggenæringen. Stillingen er nyopprettet og du vil rapportere til administrerende direktør. Du vil arbeide tett med ledergruppen og viktige stakeholders internt og eksternt.