close-pop-up.svg

Det er ikke tilfeldig at vi anbefaler Glava Proff 34

La oss forklare hvorfor

Vi bor i Norge

Og her er det kaldt. 1.2 millioner norske hjem er dårlig isolert og lekker energi. Det innebærer at 60 prosent av strømbruken vår går med til oppvarming. Skal vi nå klimamålene holder det ikke å produsere ny energi, vi må også ta vare på den vi har.​
Proff 34 er proffens førstevalg, og bidrar både til å stoppe sløsingen og redusere strømregningen.

Proffens førstevalg 

Proff 34 er den optimale isolasjonen for norske forhold. Å oppgradere byggene våre er noe av det mest lønnsomme og bærekraftige vi kan gjøre.  

glava-proff34.jpg
Returglassmerke_RGB.png

PS! Visste du at Glava er laget med opptil 70 prosent returglass? Det også er bra for miljøet.

Lett, lett å jobbe med og lett å montere

Dette er viktige egenskaper. Glava Proff 34 er minst 40 prosent lettere enn annen standard isolasjon. I tillegg er Isolasjonen komprimert 5:1. Det har mye å si når du skal frakte og bære. Det at vi reduserer frakt- og lagringsvolum øker effektiviteten og miljøgevinsten.

glava-isolasjon-komprimert.jpg

Glava Proff 34 er lett å montere fordi vi har sørget for mer spenst og elastisitet enn andre produkter. Det gjør at isolasjonen er lett å tilpasse og sitter bedre i bjelkelag og stenderverk ved montering.

Sammen kan vi stoppe sløsingen

Ved å etterisolere eldre boliger kan vi redusere energibehovet vesentlig, og i noen tilfeller halvere energibruken. Høye strømpriser er kommet for å bli, så et godt råd til alle med en eldre bolig er å etterisolere. Ved å rehabilitere norske hjem, kan vi utgjøre en enorm forskjell. Derfor takker vi alle som er med på å oppgradere Norge.

glava-poff34_firhjuling.jpg

Takk for at du deler

I våre sosiale kanaler er det mange som deler erfaringer, bilder og småting fra byggehverdagen. Det setter vi alle pris på. Følg oss videre og del gjerne din arbeidshverdag med oss:

Glava på Facebook
Glava på Instagram

Byggisolasjon

Isolerer hyttevegger i vinterland

Årlig bygges det mellom 4.000 og 4.500 nye hytter i Norge. Veldig mange av disse har Glava Proff 34 i veggene.

– Trenger tiltak som motiverer boligeiere til å ta energieffektive valg

Onsdag 12. juni arrangerte Glava, Fellesforbundet og NHO Byggenæringen frokostmøte om energieffektivisering. Budskapet var klart: Næringen vil ha mer trøkk.

Glava® lette byggesystemer

Glassull er verdens ledende isolasjonsmateriale. Glava glassull er laget for å isolere best, med markedets beste isolasjonsevne.