close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

 

Når du skal utføre arbeid for kunde kan det ofte være lurt å ta en prat med kunden i forveien, for å avklare behov og ønsker. Ved å tipse kunden om å gjøre andre nødvendige tiltak mens du først er i gang gir du kunden muligheten til å spare både tid og penger, samtidig som du opptrer som en god rådgiver. Det setter kunden din pris på!

Profftips 1: Skifte kledning

Er det behov for å skifte kledning? Da er det sannsynligvis også andre ting du kan tipse kunden om å gjøre samtidig. Her er fire tips:

Profftips 2: Innvendig renovering

En innvendig renovering kan bety så mangt, og ofte vil kunden ha behov for hjelp for å forstå sine egne behov. Dette bør du prate med kunden om:

Profftips 3: Loft

Et loft kan øke både størrelse og verdi på en bolig, samtidig som det er flere fallgruver man kan gå i ved renovering. Slik hjelper du kunden på rett vei:

Byggisolasjon

Isolerer hyttevegger i vinterland

Årlig bygges det mellom 4.000 og 4.500 nye hytter i Norge. Veldig mange av disse har Glava Proff 34 i veggene.

Proff 34 – Et LETT valg

Hvis du vil gjøre jobben så effektiv og smidig som mulig, så er valget LETT! Glava Proff 34 er nemlig utviklet for å være lettest mulig å jobbe med.

Bilde av isolasjonsplater i yttervegg og daglig leder i Prosjektmester AS, Tom Ljosåk.
Etterisolering

Enkel og effektiv etterisolering av borettslag

Prosjektmester AS har renovert to borettslag i Oslo-området. Etterisoleringen av ytterveggene er gjennomført i samarbeid med Glava Isolasjon.