close-pop-up.svg

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Når du skal utføre arbeid for kunde kan det ofte være lurt å ta en prat med kunden i forveien, for å avklare behov og ønsker. Ved å tipse kunden om å gjøre andre nødvendige tiltak mens du først er i gang gir du kunden muligheten til å spare både tid og penger, samtidig som du opptrer som en god rådgiver. Det setter kunden din pris på!

Profftips 7: Hold kroppen skadefri

Ingen vits i å slite ut kroppen hvis du kan unngå det. Lær hva du bør gjøre på for å forebygge skader i et fysisk krevende yrke:

Profftips 6: Murfasade på trehus

Det er fullt mulig å få murfasade på et trehus. Her får du forklart hvordan du går fram:

Profftips 5: Brannisolering

Visste du at ventilasjonsanlegg med "trekk ut"- strategi skal brannisoleres på en annen måte enn et anlegg med "steng inne"-strategi? Hør hvordan og få tidsbesparende tips:

Profftips 4: Feste i gips

Det er fullt mulig å henge tunge gjenstander på en gipsvegg eller i en gipshimling. Her får du tips til hva som trengs til både lette, middels tunge og tunge gjenstander:

Profftips 3: Loft

Et loft kan øke både størrelse og verdi på en bolig, samtidig som det er flere fallgruver man kan gå i ved renovering. Slik hjelper du kunden på rett vei:

Profftips 2: Innvendig renovering

En innvendig renovering kan bety så mangt, og ofte vil kunden ha behov for hjelp for å forstå sine egne behov. Dette bør du prate med kunden om:

Profftips 1: Skifte kledning

Er det behov for å skifte kledning? Da er det sannsynligvis også andre ting du kan tipse kunden om å gjøre samtidig. Her er fire tips:

Byggisolasjon

Isolerer hyttevegger i vinterland

Årlig bygges det mellom 4.000 og 4.500 nye hytter i Norge. Veldig mange av disse har Glava Proff 34 i veggene.

Beste løsning med cellegummi for rømningsvei

Kaiflex KKplus s1 slange er vårt beste valg av cellegummi for isolering av rør og kanaler der det er krav til lav røykutvikling.

– Trenger tiltak som motiverer boligeiere til å ta energieffektive valg

Onsdag 12. juni arrangerte Glava, Fellesforbundet og NHO Byggenæringen frokostmøte om energieffektivisering. Budskapet var klart: Næringen vil ha mer trøkk.