close-pop-up.svg

Profftipset episode 5: Brannisolering av ventilasjonsanlegg

Har du tenkt over hvor viktig det er at et ventilasjonsanlegg er riktig brannisolert? Det er helt avgjørende for at anlegget skal fungere som det skal dersom uhellet er ute og det begynner å brenne. Det gjør rett og slett bygget til et tryggere sted å være! Her får du fem viktige råd.

 

I videoserien Profftipset deler fagfolk nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er å gi deg faglig påfyll som gjør deg enda bedre i møte med kundene dine. Under finner du link til alle episodene!

Har du spørsmål om VVS- og VA-isolering til ditt prosjekt? 

Kontakt oss på e-post her

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Teknisk isolering

Typiske årsaker til varmetap fra rør

Hvor mye kan du spare på å redusere energitap fra rør og tekniske anlegg? Se hva som er typiske årsaker til varmetap fra rør, kanaler og ventiler.

Fabrikken sparer 200.000 kWh årlig på taket

En skal ikke kimse av kronene et energitiltak som etterisolering av tak kan spare på sikt. Enova-støtte kombinert med skyhøye strømpriser gjorde investeringen enda bedre.