close-pop-up.svg

Profftipset episode 5: Brannisolering av ventilasjonsanlegg

Har du tenkt over hvor viktig det er at et ventilasjonsanlegg er riktig brannisolert? Det er helt avgjørende for at anlegget skal fungere som det skal dersom uhellet er ute og det begynner å brenne. Det gjør rett og slett bygget til et tryggere sted å være! Her får du fem viktige råd.

 

I videoserien Profftipset deler fagfolk nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er å gi deg faglig påfyll som gjør deg enda bedre i møte med kundene dine. Under finner du link til alle episodene!

Har du spørsmål om VVS- og VA-isolering til ditt prosjekt? 

Kontakt oss på e-post her

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Boligbygg

Må etterisolere én million norske boliger – håndverkerne har en nøkkelrolle

Norge har forpliktet seg til å være et nullutslippssamfunn i 2050, som i praksis vil si at alle boliger skal ha energiklasse A. Håndverkere som har kunnskap om klimamålene og kan gi gode energiråd til sine kunder, har et enormt konkurransefortrinn.

Teknisk isolering

Termisk isolering av kanaler

Med kanaler mener vi her sirkulære og rektangulære kanaler for ventilasjonsanlegg både i industriell anvendelse og i ordinære bygninger.