close-pop-up.svg

Profftipset episode 5: Brannisolering av ventilasjonsanlegg

Har du tenkt over hvor viktig det er at et ventilasjonsanlegg er riktig brannisolert? Det er helt avgjørende for at anlegget skal fungere som det skal dersom uhellet er ute og det begynner å brenne. Det gjør rett og slett bygget til et tryggere sted å være! Her får du fem viktige råd.

 

I videoserien Profftipset deler fagfolk nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er å gi deg faglig påfyll som gjør deg enda bedre i møte med kundene dine. Under finner du link til alle episodene!

Har du spørsmål om VVS- og VA-isolering til ditt prosjekt? 

Kontakt oss på e-post her

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Innervegg

Profftipset episode 4: Få godt feste i gipsen

Har du gips på veggen eller i himlingen og skal henge opp lette eller tunge gjenstander? Her finnes det mange ulike festemidler å velge i. Noen passer for lette gjenstander, andre for tyngre. Her er fem tips som gjør det lettere å velge det du trenger for å få et tilpasset, godt feste i gipsen.

Helsebygg - løsninger og råd til jobben

Skal du bygge eller rehabilitere helsebygg, som sykehus, tannlegekontor eller omsorgsbolig? Glavagruppen har gode produkter til jobben. På denne siden finner du råd, inspirasjon og anbefalte løsninger.