close-pop-up.svg

Profftipset episode 7: Unngå belastningsskader

Karrieren på en byggeplass innebærer mange tunge løft. Det er fort gjort å få belastningsskader, om du ikke bevisst forebygger det. Her får du seks gode råd av personlig trener og osteopat Tommy Lande, for hvordan du best mulig ruster kroppen din til å tåle påkjenningene på en byggeplass!

 

I videoserien Profftipset deler fagfolk nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er å gi deg faglig påfyll som gjør deg enda bedre i møte med kundene dine. Under finner du link til alle episodene!

Har du spørsmål om lette produkter fra Glava,
ta kontakt med oss her.

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Miljø og bærekraft

Glavagruppen lader opp til el-transport av isolasjon

En splitter ny el-lastebil, ny el-semitrailer, fem semitrailere og en pumpebil på flooring som går på biogass. Dette er starten på vår satsing på miljøvennlige biler med Glava, Gyproc og Weber.

Nyttige informasjon om etasjeskillere

Her må det komme en generell tekst som passer inn. Og et nytt bilde. Isolering av bygg og boliger. På denne siden har vi samlet anbefalte produkter, løsninger og råd til jobben.