close-pop-up.svg

Profftipset episode 7: Unngå belastningsskader

Karrieren på en byggeplass innebærer mange tunge løft. Det er fort gjort å få belastningsskader, om du ikke bevisst forebygger det. Her får du seks gode råd av personlig trener og osteopat Tommy Lande, for hvordan du best mulig ruster kroppen din til å tåle påkjenningene på en byggeplass!

 

I videoserien Profftipset deler fagfolk nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er å gi deg faglig påfyll som gjør deg enda bedre i møte med kundene dine. Under finner du link til alle episodene!

Har du spørsmål om lette produkter fra GLAVA-familien,
ta kontakt med oss her.

Profftipset

Profftipset er en videoserie hvor fagfolk deler nyttige tips og råd med deg som håndverker. Målet er at du gjennom denne serien får faglig påfyll som gjør deg tryggere på deg selv og dine kunnskaper i møte med kundene dine.

Innervegg

Profftipset episode 4: Få godt feste i gipsen

Har du gips på veggen eller i himlingen og skal henge opp lette eller tunge gjenstander? Her finnes det mange ulike festemidler å velge i. Noen passer for lette gjenstander, andre for tyngre. Her er fem tips som gjør det lettere å velge det du trenger for å få et tilpasset, godt feste i gipsen.

Yttervegg/fasade

Profftipset episode 6: Gjør trehuset om til et"murhus"

Ville kunden din helst bodd i et murhus? Det er fullt mulig å få det til å se slik ut. Her får du råd om hvordan du forvandler trehusets fasade med murpuss!