close-pop-up.svg

Velkommen til våre nye nettsider

logos.png

Velkommen. Vi ruller i disse dager ut splitter nye nettsider som skal inneholde produkter, løsninger og innhold fra våre tre merkevarer. 

Det kan være ting du savner, ting som er under utvikling og ting du syns er kjempebra med våre nye sider, så ta gjerne kontakt om det er noe du føler mangler her. Vi har satt opp en egen tilbakemelding e-post som du kan nå fra forsiden.

Vi gleder oss til å fortsette og bygge videre på vårt nye, samlede nettsted med dine tilbakemeldinger, for sammen bygger vi bedre.

close-pop-up.svg

Sammen for norske forhold

Vi har samlet Glava Isolasjon, Weber og Gyproc i én familie! Hvordan vil du som kunde merke det?

Sammen skal vi finne bedre løsninger, både for deg som prosjekterer, bygger og bruker bygget. Vi er riktignok en nokså ny familie, og reisen har så vidt begynt, men vi vet hva vi vil: Vi skal gjøre det bedre og enklere å bygge i Norge.

På denne nettsiden finner du alt du trenger av produkter og løsninger fra alle tre merkevarer, og felles nyheter og fagartikler om byggemetoder, innovasjoner og det som rører seg i bransjen.

Sammen kjenner vi bygge-Norge.
Hva betyr det?

Se intervjuet med Lars Gaustad, administrerende direktør i GLAVA®:

Tre tradisjonsrike merkevarer

glava-familien_bilde5.png

Det er tre tradisjonsrike merkevarer som nå samles i GLAVA-familien. Hver for oss kjenner vi den norske byggeskikken, de norske kravene, klimaet og geografien - og sammen blir vi enda sterkere. Det betyr at du kan være sikker på at du får produkter og løsninger tilpasset norske forhold.

"Vi har samlet vår kompetanse, slik at at det skal bli enklere og bedre for deg."

Mer kraft og bærekraft

glava-familien_bilde3.png

Sammen får vi mer innovasjonskraft! Vi skal utvikle nye løsninger og tjenester, på tvers av merkevarene. Vi gjør mye innovasjonsarbeid i egen regi gjennom vårt eget utviklingsselskap Glavatech, og i tillegg kan vi hente innovasjoner fra utlandet som vi tester og utvikler for norske forhold. Her har vi store ambisjoner. Ikke minst skal vårt innovasjonsarbeid gjøre byggebransjen mer bærekraftig.

Sammen om innovasjon

Sammen skal vi finne bedre løsninger både for de som skal prosjektere, bygge og ikke minst bruke bygget.

Se intervjuet med Lars Gaustad, administrerende direktør i GLAVA®:

"Du beholder din kontaktperson. Det nye er at han eller hun kan åpne døren til enda flere eksperter enn før."

Sammen om bærekraft

Sammen kan vi være enda mer ambisiøse i vårt miljøarbeid.

Se intervjuet med Lars Gaustad, administrerende direktør i GLAVA®:

GLAVA-familien

GLAVA® er morselskapet for Glava Isolasjon, Weber og Gyproc. Vi bidrar til en mer effektiv og bærekraftig byggebransje.

Sammen kan vi bygge grønnere

Vi i GLAVA® vil bidra til gode bygg, både for de som skal bruke dem i dag, og de som kommer etter oss. Vi skal utvikle bærekraftige løsninger og legge til rett for mer effektive byggeprosesser, som gir dokumentert miljøeffekt.

Nyheter

– Norge er viktig for Saint-Gobain

Toppsjef i Saint-Gobain varsler økt satsing i Norge. Mener samlingen av merkevarene Weber, GLAVA® og Gyproc i ett selskap vil gi fordeler både for kunder og miljø.