Akustikk/himlinger

Bli med på å påvirke de framtidige læringsmiljøene for barna våre. Meld deg på GLAVAs seminar på Bygg Reis Deg.

Seminar: Fokus på akustikk og design i skoler og læringsbygg

Det koster penger å skape et bra læringsmiljø på skolene. Men hva koster det å la være? Bli med på seminar på Bygg Reis Deg.

Vi i GLAVA® inviterer til seminar på Bygg Reis Deg på Lillestrøm fredag 16. oktober. Hit kommer en av de beste foredragsholderne innenfor temaet lyd og akustikk, markedsutvikler i Saint Gobain Ecophon AB, Carsten Svensson. 

Tema: Hvordan påvirker lyd og akustikk læring i skolen?            

  • Hvordan påvirkes lærere og elever av lyd? Hva sier forskningen?
  • Hvordan skape gode bygg og innendørs miljøer, der mennesket står i fokus. 

– På dette seminaret vil vi gi god forståelse for hvordan et godt læringslokale fungerer for best mulig læring, forklarer Halvor Berg, prosjekteringsrådgiver for himlinger i GLAVA®. 

Hvorfor bygges nye skoler uten god akustikk? 
For prosjektører, arkitekter og rektorer er dette et viktig tema: Hvorfor skjer det at nye skoler bygges uten god akustikk? Hvorfor blir ikke god taletydelighet prioritert når skolene rustes opp? Ofte er svaret pris. Samtidig mangler det kompetanse om betydningen av god akustikk.                             

Seminaret starer klokken 15.00. 
Foredraget passer for arkitekter entreprenører, utbyggere, lærere, rektorer, elevrepresentanter, akustikere, skolepolitikere, fagforeninger, og alle som jobber med utvikling av gode læringsmiljøer. 

Hvorfor blir ikke god taletydelighet prioritert når skolene rustes opp? Ofte er svaret pris. 

Praktisk info: 
Vi byr på transport med buss fra Rådhusplassen i Oslo kl 13:00 fredag 18. oktober. Dere vil da bli fraktet til Norges Varemesse, der dere møtes av GLAVA® og finner veien inn til foredragssalen.Du vil få mulighet til å mingle på messen i etterkant av foredraget, for å se på mange interessante stands og knytte kontakter med leverandører.

Klikk HER for påmelding

Delta på Oktoberfest med GLAVA® på Månefisken

Månefisken ligger i Mølleparken v/ Alexander Kiellands Plass.

Kl 18:00 går bussen tilbake til Oslo, der ferden går til Månefisken (Mølleparken v/ Alexander Kiellands Plass) for en artig og uformell kveld.

Temaet er oktoberfest. Her blir det servert bayersk buffet med drikke. Oslo Blaaseorkester spiller.
Vi håper du ønsker å delta på vårt arrangement!

Egenandel kr 200,-/person.
Påmeldingsfrist: 1. oktober.