VVS-dagene 2018 TEKNISK ISOLERING

VVS-dagene er årets viktigste møteplass for VVS-bransjen. Bildet er fra tidligere VVS-dager på stand for GLAVA®. Bli med på årets VVS-messe!

Kom til VVS-dagene for en fagprat

Bli oppdatert på isolering av rør og kanaler på VVS-dagene på Lillestrøm. Vi er på plass med våre fagfolk innen teknisk isolering i GLAVA®. Kom innom for en fagprat! 

VVS-dagene er en viktig møteplass for alle som jobber med energi og VVS. Vi i GLAVA® er opptatt av å bruke møteplassen til en god prat om aktuelle nyheter, og holde deg oppdatert på det som gjelder akkurat nå – om produkter så vel som krav og nye standarder for isolering av rør og kanaler. Kom på messedagene og ta en nærmere kikk på våre komplette isolasjonssystemer. Hold deg oppdatert og få god kontroll på isoleringen! 

Har du sett VR-filmene våre?
Bli med inn i teknisk rom og få en god omvisning og beskrivelse av riktig isolering for både rør og kanaler. Se vår mann og produktsjef Henrik Stene i VR-filmene for teknisk isolering.  

VR-film om rørSe Henriks beskrivelse av riktig isolering av rør.
VR-film om kanaler: Her viser Henrik riktig isolering av kanaler

Fikk du med deg det viktigste i filmen, så er det store sjanser for å vinne konkuransen vi har på stand! 

Her er ti tips for VVS-dagene

VR det det skjer - bli med på konkurranse på VVS-dagene!

VR det det skjer - bli med på konkurranse på VVS-dagene!

Bli med på konkurranse på stand

Ingen VVS-messe uten konkurranser og god stemning! Kom på VVS-dagene og delta i vår konkurranse om å vinne tøffe VR-briler av typen Oculus GO.

Se mer om VVS-dagene og registrer deg som besøkende her.