Isolering av kanaler

Få full kontroll med GLAVA®

Isolering av kanaler er ingen lett sak. Nye standarder, lover og regler, lite informasjon om riktig bruk – og hvem er det egentlig som sitter igjen med ansvaret? GLAVA® har utviklet et komplett isolasjonssystem for kanaler, slik at du får full kontroll på ditt prosjekt.

Komplette produktsystemer

GLAVA® har isolasjonsprodukter for brann, lyd, kondens og termisk isolasjon. Vi dekker derfor hele spekteret av kanalisolasjon. Velger du GLAVA®, kan du være trygg på at du har papirene i orden, og at produktene er godkjent i henhold til norske krav, lover og regler.

  • Termisk: GLAVA® lamellmatte for termisk isolering. Se produkter
  • Kondens: GLAVAFLEX cellegummi ruller for diffusjonstett isolering. Se produkter
  • Brann: U Protect isolasjon for brannsikring av kanaler. Se produkter
  • Lyd: GLAVA® lydfelleplate 2000 for lyddemping i kanalnett. Se produkter

 

Trygg og effektiv arbeidsflyt

Nye produkter, krav, standarder og regler. Det er ikke alltid like lett å vite rett bruk. GLAVA® har utarbeidet brukerveiledninger som er enkle å følge, slik at du aldri er i tvil om hvordan du skal gjøre jobben riktig. Produktene våre er også utviklet for å passe din hverdag og dine behov. I tillegg har vi laget «Isolasjonskanalen», en serie videoer som viser deg hvordan du får en mer trygg og effektiv arbeidsdag enn tidligere.

Teknisk service og rådgivning

Er det noe du lurer på, står GLAVAs egne rådgivere for kanalisolasjon klare til å hjelpe deg. Vi vet det er mange krav, standarder, lover, regler og produkter å sette seg inn i. Men takket være våre rådgivere slipper du å gjøre det. Vi har nemlig den kunnskapen og ekspertisen du trenger for å gjøre en best mulig jobb, trygt og effektivt.

App som gir deg full kontroll

Vi har laget en egen app for deg som isolerer rør og kanaler! Med GLAVA-appen kan du være trygg på at du får riktig produkt, tykkelse og lengde for kanalene du skal isolere. Appen beregner tabeller automatisk ut i fra opplysningene du fyller inn, slik at du alltid får den informasjonen du trenger til ditt prosjekt.

LAST NED APPEN HER